terug

klassieke muziek

zo 08 jan 2012 - 13:00 - PROVINCIEHUIS 'S-HERTOGENBOSCH

Nieuwjaarsconcert Het Brabants Orkest 8+ (Den Bosch)

aangeboden door Provincie Noord-Brabant

Om de volledige inhoud van deze website te bekijken heeft u de nieuwste Adobe Flash Player nodig en dient u de optie javascript ondersteuning aan te hebben staan.

Klik hier om de nieuwste Adobe Flash Player te downloaden.

In het nieuwjaarsconcert deze keer veel zuidelijke zwierigheid. Van de warme herinneringen die de Rus Tsjaikovski koesterde aan zijn verblijf in Italië tot verhitte strijdtaferelen op Sicilië. Twee winnaars van het Prinses Christina Concours, de jonge cellisten Anton Spronk en Irene Enzlin, tonen hun grote talent als ze Respighi’s Adagio con variazioni spelen. Op het programma staan verder werken van de componisten Rossini, Verdi, Mascagni en Strauss jr.

Het concert is gratis toegankelijk en wordt u aangeboden door het Provinciebestuur. Maximaal 2 kaarten per adres. 


Kaarten zijn vanaf donderdag 24 november 11.00 uur te bestellen via  www.chasse.nl of aan de balie van het bespreekbureau. Let op dat u voor het juiste concert (Chassé Theater Breda of Provinciehuis 's Hertogenbosch) bestelt! (Bij online reserveringen ontvangt u een bevestigingsmail met een standaardtekst. Deze is voor bezoekers in Den Bosch niet van toepassing.)

Aantal gegeven waarderingen: 1

  • 0 bezoekers: *
  • 0 bezoekers: **
  • 0 bezoekers: ***
  • 0 bezoekers: ****
  • 1 bezoeker: *****
Gemiddelde waardering: 5,00 sterren

Bent u ook bij deze voorstelling geweest in het Chassé Theater, laat dan uw reactie achter door in te loggen via Mijn Chassé. Uw reactie wordt dan op deze pagina geplaatst.

*****
Met vriendelijke groet,
A.M. VERMEEREN


alternatieve speeldata


geweest

deel dit:
| Meernormaal
volloop: €  0,00
all in prijs

let op
Dit is het concert op zondag 8 januari in Den Bosch. Wilt u kaarten bestellen voor het concert in het Chassé Theater op zaterdag 7 januari, klik dan hier.

word vriend

Tot vrijdag 10 mei kunt u enkel reserveren als u vriend 2013-2014 bent of wordt. Bent u (nog) geen vriend dan kunt u in uw winkelmandje tegelijkertijd met uw reservering vriend worden. Indien u geen vriend wenst te worden, dan kunt u vanaf vrijdag 10 mei reserveren.