Algemene Voorwaarden

Het Chassé Theater hanteert de Algemene Bezoekersvoorwaarden van de VSCD (Vereniging van Schouwburg en Concertgebouwdirecties). Het Chassé Theater past een aantal niet-verplichtende versoepelingen c.q. uitzonderingen toe. Deze hebben betrekking op onze kaartverkoop.

weet waar u koopt

Wanneer u toegangskaarten koopt van derden, dat wil zeggen niet van het theater of een ander erkend voorverkoopadres, loopt u bepaalde risico’s. Deze risico´s staan omschreven in artikel 3.0 van de Algemene Voorwaarden. Kijk ook op weetwaarjekoopt.nl.

persoonsgegevens

Het Chassé Theater gaat uiterst zorgvuldig met uw privégegevens om. Deze worden niet aan derden ter beschikking gesteld en uitsluitend gebruikt voor analyse en/of om u te informeren over komende voorstellingen/films en/of programmawijzigingen door te geven voor voorstellingen/films waar u reeds voor geboekt heeft.

Voor het Chassé Ranger programma wordt de geboortedata van uw (klein)kinder(en) gevraagd. Deze wordt gebruikt om u relevante tips te geven voor theater- en filmvoorstellingen passende bij de leeftijd van uw (klein)kind(eren). Door toestemming te geven, meldt u zich aan voor de kindernieuwsbrief.