annuleren van kaarten

terugbrengen of ruilen van theaterkaarten

U mag maximaal 4 plaatsbewijzen terugbrengen of ruilen tot een week voor aanvang van de voorstelling. U kunt een andere voorstelling uitzoeken of de waarde als Chassé tegoed op uw account behouden (1 jaar geldig). Hiermee kunt u op een later moment alsnog een voorstelling of film bezoeken. Per geruild plaatsbewijs wordt € 3 administratiekosten in rekening gebracht. Binnen een meerdaagse bespeling kunt u tot een week voor de voorstelling gratis ruilen. Neem hiervoor contact op met het bespreekbureau.

regeling voor het annuleren van kaarten

Bij aanschaf van uw kaarten, kunt u voor € 1 per plaatsbewijs een annuleringsregeling afsluiten. Dit vergoedt uw plaatsbewijzen bij verhindering als gevolg van ernstige ziekte, ongeval, noodzakelijke medische ingreep, overlijden en/of ernstige zaakschade. Het voordeel van deze regeling boven de reguliere ruilservice is dat u uw geld terug krijgt in plaats van een Chassé tegoed. En u kunt hier tot 1 minuut voor aanvang van de voorstelling gebruik van maken. Lees meer over de voorwaarden van de annuleringsregeling.

wanneer de voorstelling niet door kan gaan

Wanneer een voorstelling niet door kan gaan, brengen we alle kaarthouders daarvan op de hoogte. Om deze service te kunnen bieden, noteren wij bij het reserveren en kopen van een ticket de adresgegevens.