Filteren


Belcrum Bios

Belcrum Bios

Chassé Cinema en Podium Bloos presenteren:

Belcrum Bios

Dé plek om met je vrienden in een zitzak te ploffen of lekker neer te strijken op een bank en onder het genot van een speciaal biertje jezelf te verliezen in een fijne film.

Van (instant)filmklassiekers tot de must sees die niet eerder in Bredase bioscopen te zien waren; elke twee weken bouwen we Podium Bloos om tot het gezelligste filmcafé van Brabant.

Belcrum Bios Buitenfilm

Vier de zomer bij Belcrum Bios! Kom van 15 t/m 29 augustus op woensdagen en vrijdagen naar het plein van Podium Bloos en kijk de mooiste films onder de sterren. Neem een kussen mee voor op de tribune (wees er snel bij want er is beperkt plek) of breng je eigen strand- of vouwstoeltje mee en geniet! Laat de zwoele zomeravond het afweten, dan wordt de film vertoond in de theaterzaal van Podium Bloos. 

inloop: 20.30 uur | de film begint zodra de zon onder is (21.15 uur)
toegang € 3,50

Verzekerd zijn van de beste plekken bij de Belcrum Bios Buitenfilm? Met het Buitenfilm arrangement staat er een strandstoel klaar zodat je op een comfortabele manier kan genieten van de film. Daarnaast zijn er twee consumpties naar keuze en een schaal met popcorn en nacho’s bij dit arrangement inbegrepen. Het arrangement is per persoon te boeken voor € 10 (excl. filmticket)

Locatie:

Podium Bloos
Speelhuislaan 153, Breda

Wil je graag per e-mail op de hoogte blijven van de programmering en ontwikkelingen van Belcrum Bios? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief

Of like de Facebookpagina of volg ons via Instagram.