BankGiroLoterij Theaterweekend

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 januari 2017 vindt het tweede Nationale BankGiroLoterij Theaterweekend plaats. Vele theaters openen de deuren zodat iedereen kan komen proeven, voelen en kennis maken met wat zij te bieden hebben. Ook het Chassé Theater in Breda neemt deel aan het Nationale Theaterweekend. Er zijn diverse voorstellingen te bezoeken voor slechts €10 en op zaterdag is er een Open Huis én Open Podium wat voor iedereen gratis toegankelijk is.

Open Huis
Zaterdag 21 januari kan iedereen tussen 12.00 en 16.00 binnenlopen en kennis maken met het theater. Om 12.30, 13.30, 14.30 en 15.30 zijn er rondleidingen van een half uur waarbij men aan kan sluiten, kinderen kunnen knutselen en verkleden en tijdens een speeddate worden theatertips op maat gegeven. De toegang is gratis!

Open Podium
Tijdens het Open Huis is er ook een Open Podium. Iedereen die dat wil kan zijn of haar ‘15 minutes of Fame’ claimen door zich aan te melden voor het open podium. Zingen, dansen, toneelspelen, jongleren, mime, alleen of met een groep: alles mag. Aanmelden voor het Open Podium kan door een mail te sturen naar programmering@chasse.nl

Reserveer nu voor slechts 10 euro één van deze voorstellingen. 
Queen - I want to break free

Grootse muzikale theatershow over één van de grootste entertainers die de wereld ooit gekend heeft.

vr 20 jan, 20.00
Jupilerzaal 


Silvester Zwaneveld - Een kleine geschiedenis van bijna alles

Een avond vol humoristische wetenschap.
za 21 jan, 20.30
MK2zaal 

Bint (F. Bordewijk) - Jules Croiset, Tijn Docter e.a.

Grootse toneeluitvoering van het veelgeprezen boek.
zo 22 jan, 15.00
Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal