cadeaubonnen

Geef eens een Chassé Cheque of Podium Cadeaukaart aan uw geliefden!

Chassé Cheques 

Chassé Cheque € 5, € 10, € 20 of € 50
Cadeaubon filmbezoek voor 2 € 18
Cadeaubon Filmontbijt € 19,95
Cadeaubon Menu van de dag (Brasserie) € 29,95
Cadeaubon Brasserie/Front € 36,50

De Chassé Cheques zijn uitsluitend aan de balie van het bespreekbureau en Chassé Cinema te koop. openingstijden

feestelijke cadeauverpakking

Maak een keuze uit een van onze feestelijk gekleurde verpakkingen. Voor elke gelegenheid is er een andere verpakking, zoals ‘Bedankt’, ‘Speciaal voor jou’, ‘Gefeliciteerd’ of ‘Fijne feestdagen’. Wanneer u voor minimaal € 20 besteedt aan Chasse Cheques, krijgt u de verpakking er gratis bij!

hoe te reserveren met een Chassé Cheque? 

 • aan de balie van het bespreekbureau. openingstijden  
  U kunt uw cadeaubon direct verzilveren.
 • telefonisch: 076 530 31 32 openingstijden
  Wanneer u telefonisch reserveert, kunt u aangeven dat u wilt betalen met een Chassé Cheque. U betaalt eerst het volledige bedrag en op een later tijdstip kunt u de cheque bij het bespreekbureau verzilveren. 
 • online, 24 uur per dag. 
  optie 1
  U betaalt via IDEAL of Creditcard. U betaalt eerst het volledige bedrag en op een later tijdstip kunt u de cheque bij het bespreekbureau verzilveren.
  optie 2
  U betaalt via IDEAL of Creditcard het volledige bedrag. U stuurt uw cheques op, samen met het formulier cadeaubonnen. U krijgt het tegoed teruggestort op uw rekening. 

Heeft u een cadeaubon Filmontbijt, Menu van de dag of Brasserie/Front? 

Wij willen u vragen om tijdig via het bespreekbureau te reserveren met uw cadeaubon. Telefonisch: (076) 530 31 32 openingstijden

Podium Cadeaukaart

De Podium Cadeaukaart is verkrijgbaar bij het bespreekbureau van het Chassé Theater en online (op werkdagen voor 15.00 uur besteld, morgen in huis). U kunt op deze cadeaukaart een bedrag naar keuze laten zetten. Met de Podium Cadeaukaart koopt u kaartjes voor alle soorten voorstellingen en concerten door heel Nederland. Van musical tot ballet en van opera tot popconcert. De cadeaukaart wordt door meer dan 250 podia geaccepteerd. 

Speciaal voor de feestagen in 2017: de Fiddler on the roof Podium Cadeaukaart! Koop hem ook in bij ons bespreekbureau of online

hoe te reserveren met een Podium Cadeaukaart

 • aan de balie van het bespreekbureau. openingstijden 
  U kunt uw cadeaukaart direct verzilveren.
 • telefonisch: 076 530 31 32 openingstijden 
  Wij kunnen de Podium Cadeaukaart telefonisch verwerken door middel van het kaartnummer en de veiligheidscode onder de kraslaag.
 • online, 24 uur per dag. 
  Bij het afrekenen van uw kaarten kunt u als afrekenmethode kiezen voor Podium Cadeaukaart.

Nationale Bioscoopbon

De Nationale Bioscoopbon is te koop aan de balie van het bespreekbureau en binnenkort ook aan de kassa van Chassé Cinema. Deze bon is geldig bij Chassé Cinema en bij meer dan 150 bioscopen en filmtheaters in Nederland. Bekijk het overzicht van deelnemende bioscopen. Met de Nationale Bioscoopbon geeft u iemand een actievolle, grappige of juist een romantische avond cadeau. U kunt de Nationale Bioscoopbon laten opwaarderen met een bedrag tussen de € 10 en de € 150.

hoe te reserveren met een Nationale Bioscoopbon

 • aan de balie van het bespreekbureau. openingstijden
  U kunt uw bioscoopbon direct verzilveren.
 • telefonisch: 076 530 31 32 openingstijden 
  Wanneer u telefonisch reserveert, kunt u aangeven dat u wilt betalen met een Nationale Bioscoopbon.
 • online, 24 uur per dag.  
  pasje Nationale Bioscoopbon: tijdens uw online reservering kunt u hiermee betalen door bij betaalmiddelen kiezen te voor 'Ideal'. Waarna u uw Nationale Bioscoopbon kunt verzilveren door middel van het nummer en de veiligheidscode onder de kraslaag.