Chassé Cultuurfonds: educatie

“Je kunt alleen dromen over dingen die je ooit gezien of gehoord hebt. Na een theaterbezoek heb je nóg meer om over te dromen.”

Venster op de wereld
Met behulp van het Chassé Cultuurfonds wil het Chassé Theater Bredase basisschoolkinderen jaarlijks een gratis, volledig verzorgd theaterbezoek aanbieden. Dat betekent dat een kind in de gemeente Breda elk jaar met school het theater bezoekt. Wij verzorgen de voorstelling, het vervoer van en naar school en een lespakket voor in de klas.

Theater en film vormen een venster op de wereld, het geeft stof tot nadenken of is een ontspannende vlucht uit de werkelijkheid. Het kan ontroeren, verwarren of irriteren, maar bovenal hebben theater- en filmvoorstellingen het vermogen om je mee te nemen naar een andere wereld. Daarom heeft dit project als titel 'Venster op de wereld' gekregen.

Van 11 t/m 13 februari 2020 vindt de tweede editie van Venster op de wereld plaats. Bijna 1200 kinderen zullen de voorstelling Het Juffenballet van Bontehond & Maas Theater en dans bezoeken. Dit bezoek is inclusief busvervoer en educatiemateriaal vooraf aan de voorstelling.

Het Chassé Theater streeft ernaar Venster op de wereld jaarlijks plaats te laten vinden. We vinden het belangrijk dat kinderen kennis maken met theater. Dus ook de kinderen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Om dit mogelijk te maken kunnen we uw bijdrage goed gebruiken. Helpt u mee? 

ja, ik meld me aan als choreeg 

ik doneer liever eenmalig