Chassé voor elke portemonnee

Het Chassé Theater is een plek voor iedereen. Daarom maken wij u het graag gemakkelijk met toegangsprijzen voor elke portemonnee.

tip 1 kies voor een lagere rang

Vrijwel alle voorstellingen in de Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal en de Jupilerzaal beschikken over meerdere rangen. De laagste rang is tussen de 30 en 50% goedkoper dan de eerste rang. Verder beschikken alle zalen over ‘minder zicht’ plaatsen.

tip 2 bestel een serie

We hebben diverse aantrekkelijke pakketten bestaande uit een set van voorstellingen met korting die vaak oploopt tot maar liefst 25%. U vindt hier al onze series. 

tip 3 onbeperkt kleinezaalabonnement 

Voor slechts € 189,95 bezoekt u alle voorstellingen in onze MK2zaal, het kloppend hart van het theater. U vindt hier meer informatie over het onbeperkt kleinezaalabonnement.

tip 4 passie voor theater
Voor liefhebbers van toneel, dans, opera en klassieke muziek heeft het Chassé Theater een nieuwe kortingspas. Hiermee bezoekt u voorstellingen van gevestigde namen en gerenommeerde gezelschappen uit het (inter)nationale theaterlandschap in de genres toneel, dans, opera en klassieke muziek in onze grote en middenzaal. Voor slechts € 55 per persoon bent u in het bezit van deze pas. Vervolgens betaalt u slechts € 25 voor voorstellingen in de Jupilerzaal en maar € 15 voor voorstellingen in de Drukkerij Em. de Jongzaal. U vindt hier meer informatie over Passie voor theater. 

tip 5 ga naar de film in Chassé Cinema

Een reguliere film kost € 8,50. Films die in première gaan, kosten de eerste donderdag (matinee en vroege avond) slechts € 5. Ook kunt u gebruik maken van Chassé Cinema Onbeperkt. Het filmabonnement waarmee u onbeperkt bijna alle films in Chassé Cinema ziet voor een vast bedrag van € 18 per maand. Meer informatie vindt u hier