Chassé Cinema Onbeperkt

Chassé Cinema Onbeperkt is hét filmabonnement waarmee u onbeperkt bijna alle films in Chassé Cinema kunt zien voor een vast bedrag van € 18,50 per maand.

bestellen Chassé Cinema Onbeperkt

U kunt aan de balie van het bespreekbureau uw Chassé Cinema Onbeperkt bestellen. In verband met drukte ’s avonds, gelieve dit overdag te doen, tijdens de reguliere openingstijden.

Chassé Cinema Onbeperkt is geldig wanneer u een persoonlijke pas mét foto in bezit heeft. Wij vragen u daarvoor een foto te mailen naar bespreekbureau@chasse.nl (dit mag een uitsnede zijn van een bestaande foto, als u maar goed herkenbaar bent). Vervolgens ontvangt u bericht wanneer uw pas klaar ligt (meestal binnen 24 uur). Het is mogelijk om direct na aankoop van de pas een film te bezoeken.

filmkaarten bestellen voor de film met Chassé Cinema Onbeperkt

U kunt online, aan de balie of telefonisch kaarten bestellen voor de film wanneer u in bezit bent van Chassé Cinema Onbeperkt. Bestellen betekent de film bezoeken. Komt u twee keer niet opdagen (‘no-show’) dan heeft Chassé Theater het recht uw Chassé Cinema Onbeperkt te ontbinden. Bekijk hier de uitgebreide handleiding voor het bestellen van kaarten.

voorwaarden

Lees hier alles over de voorwaarden van Chassé Cinema Onbeperkt.

toeslag specials

Sommige filmspecials vallen niet onder Chassé Cinema Onbeperkt. Voor deze toeslag betaalt u nog een kleine bijdrage. 

opzeggen

Een Chassé Cinema Onbeperkt kan worden opgezegd, rekening houdend met de minimale afnameperiode van vier volledige kalendermaanden. Lees verder hoe u opzegt.