Terug

A Star is Born (encore editie) | award season weekend

Bradley Cooper

Leeftijd-12
Drugs
Eng
Grof-taalgebruik
vr 14 feb 2020 21:05 tot 23:40  |  Cinema zaal 3

A star is born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een in verval geraakte country-ster. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga). De twee krijgen een liefdesverhouding en Jack probeert Ally in de schijnwerpers te krijgen. Wanneer dit lukt, krijgt Jack zelf moeite met het feit dat hij steeds meer in de schaduw komt te staan.

Voor Lady Gaga is het eerste hoofdrol in een grote speelfilm. Viervoudig Oscar genomineerde Bradley Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur.

Deze langere versie van A star is born bevat twaalf minuten aan extra scènes en een aantal extra nummers: uitgebreide versies van de nummers Black Eyes en Alibi, een a capella uitvoering van Shallow.

regie: Bradley Cooper / drama, musical, muziek, romantiek / met: Andrew Dice Clay, Bradley Cooper, Dave Chappelle, Lady Gaga, Sam Elliott / Verenigde Staten 2018, 148 min. / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld

special: Awards

dagpas

Tijdens het award season weekend zie je de awardwinnende films van nu én toen. Met een dagpas zie je alle films op die dag voor € 15. Uiteraard kan je ook gewoon losse kaartjes kopen.