Terug

Ailo, Het Dappere Rendier 6+

Guillaume Maidatchevsky

Leeftijd-6
Eng
wo 13 nov 2019 14:20 tot 15:55  |  Cinema zaal 2

Ga mee op reis met Aïlo en beleef een fantastisch avontuur in Lapland.

Aïlo is een dapper baby-rendier dat wordt geboren op de grote ijzige vlakte in Lapland. Na zijn geboorte moet hij in vijf minuten opstaan en leren lopen om zijn moeder te volgen. Samen met de kudde rendieren reizen ze duizenden kilometers om sappig grasland te vinden. Onderweg ontmoet Aïlo een heleboel andere dieren, zoals een poolvos, een hermelijn en een veelvraat. Maar het is ook rennen geblazen als een roedel hongerige wolven de kudde op de hielen zit.

Verteld door Floortje Dessing.

regie: Guillaume Maidatchevsky / kinderfilm, avontuur / met de stem van Floortje Dessing / Finland, Frankrijk 2018, 86 min. / Nederlands gesproken

special: kinderfilm

Recensies

De Volkskrant

- >3,0 sterren
"Een slimme montage en knap camerawerk maakt het tot een prettige semi-documentaire"

bekijk recensies (1)

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,75 per stuk.