Terug

An unexpected love | landelijke première

Juan Vera

Leeftijd-16
do 17 okt 2019 16:15 tot 18:40  |  Cinema zaal 1

Professor in de literatuur Marcos en psychologe Ana zijn al meer dan 25 jaar gelukkig getrouwd. In Buenos Aires leiden ze een rustig en aangenaam leven. Beiden zijn tevreden over hun carrière en ze delen gemeenschappelijke interesses, projecten, vrienden en opvattingen over het leven.

Wanneer hun 19-jarige en enige zoon Luciano het ouderlijk huis verlaat om te gaan studeren in Madrid openen zich nieuwe perspectieven voor het huwelijk. Marcos en Ana beginnen zich zelfs af te vragen of ze nog wel verliefd zijn op elkaar. Ze voelen zich allebei jong en nieuwsgierig genoeg om naar iets nieuws te zoeken. Als pas gescheiden mensen doorlopen ze de verschillende stadia van het single leven.

regie: Juan Vera / komedie / met: Ricardo Darin, Mercedes Moran, Claudia Fontan / Argentinië 2018, 136 min. / Spaans gesproken / Nederlands ondertiteld

Bekijk deze film ook via PICL

 

Recensies

NRC

- >4,0 sterren
"'An Unexpected Love’ geeft de Argentijnse topacteurs Ricardo Darín en Mercedes Morán alle ruimte om te schitteren in een tragikomedie over een midlifecrisis."

NRC

- >4,0 sterren
"Amusante scènes en een serieuze bespiegeling"

De Volkskrant

- >3,0 sterren
"Aardige dosis optimisme'"

Het Parool

-
"Drijft voornamelijk op het charisma van de hoofdrolspelers"

bekijk recensies (4)