Terug

Animaatjes 3+

Cinekid en Tour

Film
do 17 okt 2019 10:35 tot 11:15  |  Cinema zaal 1

De leukste korte animaties voor de allerkleinsten!

Speciaal voor de kleintjes hebben we een programma samengesteld van de allermooiste korte films. In korte originele en grappige animaties zien ze hoe twee vriendjes op noordpool leren samenwerken (Ijsneus), wat de nacht doet als het dag is (Meneer Nacht heeft een dagje vrij), de zoektocht van een vogel naar een plek waar hij zich thuis voelt (Roekoekleuren), hoe een school vissen een nieuwe vriend probeert te maken (Vreemde Vis) en wat er gebeurt als een mier en een beer vriendschap sluiten (Samen staan we sterk).

Voor en na de film kunnen de kinderen aan de slag met knutselspullen uit de Makersdozen. 

Nederlands gesproken -  40 minuten

special: kinderfilm

Makersdoos & Installaties

In de herstvakantie van ma 14 t/m vr 18 okt kunnen de kids voor en na de film aan de slag met knutselspullen uit de Makersdozen en twee installaties. 

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,75 per stuk.