Terug

BlacKKKlansman | Belcrum Bios Buitenfilm

Spike Lee

Leeftijd-12
Discriminatie
Eng
Geweld
Grof-taalgebruik
do 22 aug 2019 21:30 tot 23:40  |  Externe locatie: @Podium Bloos

Een pijnlijk komische film van Spike Lee (Do the right thing, 25th Hour), waarin een zwarte agent weet te infiltreren bij de Klu Klux Klan.

In het Colorado van 1979 meldt Ron Stallworth (John David Washington) zich als eerste Afro-Amerikaanse agent bij de Colorado Springs Police Department. Na een moeizame start wordt hij ingezet als undercoveragent en lukt het hem om op eigen houtje (telefonisch) contact te leggen met de lokale afdeling van de Ku Klux Klan. Maar wanneer de gevaarlijke club vol racistische idioten Ron in levende lijve wil ontmoeten, neemt Stallworths joodse collega Flip Zimmerman (Adam Driver) tijdelijk de honneurs waar.

regie: Spike Lee / komedie / met: Adam Driver, John David Washington, Laura Harrier, Topher Grace / Verenigde Staten 2018, 135 min. / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld​

special: Belcrum Bios Buitenfilm

Arrangementen

Buitenfilm arrangement

Buitenfilm arrangement

Verzekerd zijn van de beste plaatsen en een heerlijke strandstoel om in te zitten. Zorg dan dat je dit arrangement boekt en wij zorgen er voor dat je op de meest comfortabele manier kan genieten van de film. Wij zorgen dat er een strandstoel klaarstaat, u kunt 2 consumpties naar keuze verkrijgen en natuurlijk mogen de popcorn en nacho's niet ontbreken. Dit arrangement is per persoon te boeken voor € 10,00 (excl. entreebewijs)