Terug

Buurman & Buurman: experimenteren er op los (AL) | landelijke première

Marek Beneš

wo 27 nov 2019 14:05 tot 15:15  |  Cinema zaal 2

A je to, de klunzige buurmannen zijn terug. Niets is te gek voor deze heren en daarom gaan ze allerlei uitdagingen aan.

Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt.

regie: Marek Beneš / kinderfilm / met de stemmen van: Kees Prins, Siem van Leeuwen / Tsjechië 2019, 60 min. / Nederlands gesproken

special: kinderfilm

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,75 per stuk.