Terug

Coldplay: a head full of dreams

Alle-leeftijden
Grof-taalgebruik
wo 14 nov 2018 21:00 tot 23:00  |  MK2zaal (theaterzaal)

Op woensdag 14 november kun je bij ons terecht voor een flinke dosis Coldplay! De legendarische Britse band vertoont eenmalig hun documentaire A head full of dreams in bioscopen over heel de wereld. En dus óók bij Chassé Cinema!

De documentaire heeft dezelfde naam als het laatste album van de band, dat uitkwam in 2015. Daarvoor tourden ze zo'n twee jaar de hele wereld over. Alle niet eerder vertoonde beelden van die tour én alles dat daar de afgelopen 20 jaar naartoe leidde, zie je in deze ultieme Coldplay-film.

Volg Chris Martin, Jon Buckland, Will Champion en Guy Berryman tijdens hun ongelooflijke reis van het bescheiden begin tot de stadion-vullende faam. De film combineert spectaculaire optredens van iconische nummers (zoals Fix you en Viva la vida) met intieme behind the scenes-beelden waarin de vriendschap en het broederschap van de band boekdelen spreken. Slechts één avond in de bioscoop. Mis dit wereldwijde evenement niet.

A Head Full Of Dreams is gemaakt door Mat Whitecross, die al jaren met Coldplay samenwerkt en ook verantwoordelijk was voor Supersonic, de film over Oasis.

special: Filmconcert