Terug

De Grote Boze Vos | landelijke première

Benjamin Renner, Patrick Imbert

Alle-leeftijden
wo 4 dec 2019 15:20 tot 16:55  |  Cinema zaal 2

Wie is er bang voor De grote boze vos? Niemand lijkt het wel...

Op en rond een boerderij op het platteland spelen zich drie hilarische verhalen af. Zo verschijnt er een vleugellamme ooievaar op het erf en komen een eend en een konijn een baby afleveren. De listige vos lust wel een eitje, maar moet hij ook de kuikens grootbrengen? En wie bezorgt de dieren met kerst een cadeautje?

De grote boze vos is de nieuwe film van Benjamin Renner, die eerder de Oscar-genomineerde en het Cinekid prijswinnende Ernest en Célestine maakte. Voor dit nieuwe project vertaalde hij zijn zelf geschreven prentenboek met dezelfde titel naar het grote scherm.

regie: Benjamin Renner, Patrick Imbert / animatie, kinderfilm / met de stemmen van: Ruth Beekcmans, Jan Schepens, Gène Bervoets, David Davidse / België, Frankrijk 2017, 83 min. / Nederlands gesproken

bekijk deze film ook via picl

special: kinderfilm

Recensies

De Volkskrant

- >4,0 sterren
"Een humoristisch scenario en fraaie tekeningen"

NRC

- >4,0 sterren
"Onvoorspelbare wendingen en snelle, puntige humor"

Trouw

- >4,0 sterren
"De drie afzonderlijke verhalen van De Grote Boze Vos zijn allemaal even geestig"

VPRO Cinema

- >3,0 sterren
"Een humoristische, plezante animatiefilm"

Filmkrant

-
"uitbundige animatiekomedie waarin naar hartenlust gestoeid wordt met stereotypen en de dingen nooit gaan zoals je verwacht."

bekijk recensies (5)

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,75 per stuk.