Terug

Draken & Deuntjes 5+

Stoer
Grappig
Film
wo 15 nov 2017 14:45 tot 16:05  |  Cinema zaal 2

Draken & Deuntjes zijn vijf fabelachtige en muzikale korte kinderfilms. Duik mee in de avonturenwereld van de Kleine Koning die graag een eenhoorn als huisdier wil of ga mee op drakenjacht met twee kleine prinsessen. Ook ontmoeten we Eliette, een meisje van acht jaar, dat woont in een land waar de koning muziek heeft verboden… Zou ze samen met haar vriend de troubadour terug kunnen fluiten en zingen?

regie: Arnaud Demuynck, Nicolas Liguori, Rémi Durin, Anais Sorrentino en Madina Iskhakova / animatie / Frankrijk, Belgie 2017, 62 min. / Nederlands gesproken

special: kinderfilm

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.