Terug

Ernest & Celestine winterpret 3+

Julien Chheng, Jean-Christophe Roger

zo 10 feb 2019 13:00 tot 14:00  |  Cinema zaal 2

De grote beer Ernest speelt graag muziek en houdt van jam. Hij deelt zijn huis met de vrolijke en vastberaden Celestine.

Zodra de eerste sneeuwvlokken vallen, bereiden ze zich voor op de winterslaap van Ernest. Ze gaan koekjes bakken zodat Ernest met een volle buik zijn winterslaap kan beginnen. Ook leren ze de geadopteerde gans Bibi vliegen en gaan samen naar het muizenbal.

De vier korte verhalen nemen je mee in een prachtige winterwereld, gebaseerd op de tekeningen van de Belgische prentenboekmaakster Gabrielle Vincent.

regie: Julien Chheng, Jean-Christophe Roger / animatie / Frankrijk, 48 min. / Nederlands gesproken

special: kinderfilm

kleurplaat

Download hier een mooie kleurplaat van Ernest & Celestine winterpret 3+

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.