Terug

Jim Button en de stad van de draken 6+ | landelijke première

Dennis Gansel

Leeftijd-6
Eng
Geweld
wo 28 aug 2019 14:05 tot 16:05  |  Cinema zaal 2

Jim Button, een avontuurlijke jongen van het kleine eiland Lummerland, realiseert zich op een dag dat hij daar eigenlijk niet vandaan komt. Hij besluit het eiland te verlaten en trekt de wijde wereld in op zoek naar avontuur. Samen met zijn goede vriend Lucas de machinist en stoomlocomotief Emma komen ze terecht in het grote keizerrijk Mandala. De jonge prinses Li Si is gevangen genomen in de gevaarlijke Drakenstad en Jim wil niets liever dan de mooie prinses bevrijden. Samen trotseren zij de gevaren van de Drakenstad, belanden in een spannende zoektocht en ontmoeten bijzondere vrienden. Gaat het hen lukken Li Si te bevrijden?

regie: Dennis Gansel / kinderfilm / met de stemmen van: Panthero Toney, Marc Boon, Lucas Dietens , Hein van Beem, Frederique Despinosa, Gaby Milder, Maria ten Hoope-Verhoef Lindes / Duitsland 2019, 110 min. / Nederlands gesproken

special: kinderfilm

Recensies

Volkskrant

- >3,0 sterren
"Prachtig fantasie-spektakel"

bekijk recensies (1)

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,75 per stuk.