Terug

Hampstead

Joel Hopkins

do 14 sep 2017 14:30 tot 16:25  |  Perfetti van Mellezaal (cinema) 3


Liefde kan ontstaan op de meeste onverwachte plekken. Hampstead, gebaseerd op een waargebeurd verhaal, toont dit zien op een charmante en grappige manier. Het bewijst voor eens en altijd dat leeftijd geen barrière hoeft te zijn voor een tweede kans! Een heerlijke zomerkomedie van regisseur Joel Hopkins (The love punch, Last chance Harvey).

De Amerikaanse weduwe Emily Walters woont aan de rand van Hampstead Heath, een groot park in Londen. Na de dood van haar man lukt het maar niet om haar leven op te pakken, ondanks de hulp van haar zoon Philip. Haar leven krijgt een verrassende wending wanneer ze Donald ontmoet, een dakloze man die in Hampstead Heath woont. Terwijl ze hem helpt in zijn strijd tegen de projectontwikkelaars die hem het park uit willen werken, maakt haar verdriet langzaam weer plaats voor liefde.

regie: Joel Hopkins / romantiek, komedie / met: Brendan Gleeson, James Norton, Diane Keaton / Verenigd Koninkrijk 2017, 103 min. / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld

4,20 sterren

Gemiddelde waardering: 4,20 sterren

R.K. Atkinson

5 sterren

Grappig, geestelijk geacteerd - een leuk verhaal! Love how the story is true....and that it shows another side of homeless life.

yolanda

5 sterren

fijne feel good film.

J.M. Van Overveld

5 sterren

Fijne emotie en verhaallijn, al hadden de extra prikkels(moddermasker en komkommer) weggelaten mogen worden.

Lancee

5 sterren

fijne sfeer in het theater, prachtige film .

Marjolein Weterings

5 sterren

Ik vond het een superleuke feelgood film, het was precies wat ik nodig had op dat moment. Verder zat ik op een goede plaats en was de temperatuur ook perfect in de zaal.

bekijk reacties (5)

Recensies

Telegraaf

- >4,0 sterren
"Heerlijke feelgoodfilm"

Volkskrant

- >3,0 sterren
"Kleine, lieve film waarin twee buitenbeentjes van middelbare leeftijd elkaar vinden in moeilijke tijden"

bekijk recensies (2)