Terug

La Isla Minima | Belcrum Bios Buitenfilm @Podium Bloos

Alberto Rodríguez

wo 22 aug 2018 21:15 tot 23:00  |  Externe locatie: @Podium Bloos

Spanje, 1980. Twee tienerzussen verdwijnen onder verdachte omstandigheden in een verlaten dorp in de diepe moeraslanden van Zuid Spanje. Twee politieagenten die elkaars tegenpolen zijn vertrekken vanuit Madrid naar de getroffen regio. Wanneer ze op twee lijken stuiten, moeten de agenten hun verschillen opzij zetten om de moordenaar onder ogen te komen die al jaren het dorp in de ban houdt.

La isla minima is een sfeervolle en intelligente thriller die maar liefst 10 Goya’s in de wacht sleepte (de Spaanse Oscars).

regie: Alberto Rodríguez / thriller / met: Javier Gutiérrez, Raúl Arévalo, Nerea Barros / Spanje 2014, 105 min. / Spaans gesproken / Nederlands ondertiteld

special: Belcrum Bios Buitenfilm, Belcrum Bios

Online kaartverkoop tot 30 minuten voor aanvang

Kaarten zijn tot 30 minuten voor aanvang online verkrijgbaar. Daarna kunt u gebruik maken van de verkoop aan de deur van de Belcrum Bios Buitenfilm.

Arrangementen

Buitenfilm arrangement

Buitenfilm arrangement

Verzekerd zijn van de beste plaatsen en een heerlijke strandstoel om in te zitten. Zorg dan dat je dit arrangement boekt en wij zorgen er voor dat je op de meest comfortabele manier kan genieten van de film. Wij zorgen dat er een strandstoel klaarstaat, u kunt 2 consumpties naar keuze verkrijgen en natuurlijk mogen de popcorn en nacho's niet ontbreken. Dit arrangement is per persoon te boeken voor € 10,00 (excl. entreebewijs)