Terug

Maudie | Belcrum Bios Buitenfilm @Podium Bloos

Aisling Walsh

vr 24 aug 2018 21:15 tot 23:10  |  Externe locatie: @Podium Bloos

Maud is een tengere vrouw die weet wat ze wil. Ondanks haar fysieke mankementen verlangt ze ernaar onafhankelijk te zijn, zich los te maken van haar bezorgde familie en te schilderen. Met dit doel neemt ze een baan als huishoudster bij de afstandelijke visboer Everett Lewis. Everett is gewend om alleen te wonen in zijn afgelegen huisje in Nova Scotia. Toch weet Maud zijn vertrouwen te winnen met haar optimisme en levenslust. Wat begint als een moeizame relatie groeit uiteindelijk uit tot een bijzonder huwelijk.

Sally Hawkins (Blue Jasmine) en Ethan Hawke (Boyhood) schitteren in dit ontroerende drama over het huwelijk tussen Canadees volksschilder Maud Lewis en haar man Everett.

Maudie won tijdens het Vancouver International Film Festival de Super Channel People's Choice Award, de hoogste publieksprijs die tijdens het festival wordt uitgereikt.

regie: Aisling Walsh / romantiek, drama, biografisch / met: Ethan Hawke, Sally Hawkins / Ierland, Canada 2016, 115 min. / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld

special: Belcrum Bios Buitenfilm, Belcrum Bios

Online kaartverkoop tot 30 minuten voor aanvang

Kaarten zijn tot 30 minuten voor aanvang online verkrijgbaar. Daarna kunt u gebruik maken van de verkoop aan de deur van de Belcrum Bios Buitenfilm.

Arrangementen

Buitenfilm arrangement

Buitenfilm arrangement

Verzekerd zijn van de beste plaatsen en een heerlijke strandstoel om in te zitten. Zorg dan dat je dit arrangement boekt en wij zorgen er voor dat je op de meest comfortabele manier kan genieten van de film. Wij zorgen dat er een strandstoel klaarstaat, u kunt 2 consumpties naar keuze verkrijgen en natuurlijk mogen de popcorn en nacho's niet ontbreken. Dit arrangement is per persoon te boeken voor € 10,00