Terug

Nous finirons ensemble | laatste voorstelling

Guillaume Canet

Leeftijd-12
Drugs
Eng
Grof-taalgebruik
wo 3 jul 2019 21:00 tot 23:25  |  Cinema zaal 2

Het vervolg op de Franse bioscoophit Les petits mouchoirs (2010). Toen vierden Max en zijn vrouw Véro samen met hun vrienden vakantie in hun prachtige strandhuis. Voor Nous finirons ensemble keert de originele sterrencast terug voor een grote reünie. 

De vriendengroep, inmiddels de veertig gepasseerd, wil Max verrassen voor zijn verjaardag en trekt opnieuw naar het prachtige Zuid-Frankrijk. De verrassing is compleet, maar het onthaal wat minder. Door een ruzie tussen Max en Eric hebben ze elkaar al jaren niet gezien. In een poging tot verzoening weet Eric de reünie te redden. Toch komen er ook deze vakantie geheimen aan het licht en worden de vriendschappen op de proef gesteld.

regie: Guillaume Canet / drama, komedie / met: François Cluzet, Marion Cotillard, Pascale Arbillot, Clémentine Baert, Gilles Lellouche, Laurent Lafitte, Valérie Bonneton, José Garcia, Benoît Magimel / Frankrijk 2019, 135 min. / Frans gesproken / Nederlands ondertiteld

kijk Les petits mouchoirs op Picl

Bijna tien jaar na het succes van de zomerse hit Les petits mouchoirs maakt regisseur Guillaume Canet het vervolg: Nous finirons ensemble. Vanaf donderdag 6 juni te zien in Chassé Cinema. Kan jij niet wachten of wil je alle details nog even goed op een rijtje hebben?

Bekijk Les petits mouchoirs terug via Picl en krijg €1,50 korting op een kaartje voor Nous finirons ensemble.

Recensies

Trouw

- >3,0 sterren
"Dat dit toch werkt als een feelgoodfilm is niet te danken aan het propvolle scenario, maar aan de degelijke en sympathieke cast."

Volkskrant

-
"Het kan prima, Nous finirons ensemble zien zonder iets te weten over Les petits mouchoirs."

Parool

-
"Zoals het een Franse film betaamt, gaan alle verwikkelingen gepaard met veel, heel veel praten."

bekijk recensies (3)