Terug

After the wedding - ontbijtfilm

Bart Freundlich

Leeftijd-12
Eng
Grof-taalgebruik
zo 29 sep 2019 10:45 tot 12:45  |  Cinema zaal 3

Wat is een betere manier om de zondag te beginnen dan met een uitgebreid ontbijt en een goede film? Van september tot en met mei serveren we het filmontbijt. Ieder laatste zondag van de maand om 09.30 uur kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet in de Brasserie en aansluitend genieten van een mooie (voor)première in Chassé Cinema. Met in september: After the wedding.

Isabel heeft haar leven gewijd aan het runnen van een weeshuis in Calcutta. Het geld raakt op, maar dan ontvangt het weeshuis een mysterieuze donatie. Isabel reist af naar Amerika om zakenvrouw Theresa te ontmoeten. Ze wordt uitgenodigd voor de bruiloft van Theresa’s dochter en komt erachter dat Theresa is getrouwd met haar ex Oscar waarmee ze een geheim deelt.

De film is een Amerikaanse remake van een Deense film met dezelfde titel, destijds geregisseerd door Suzanne Bier, die ook nu het script heeft geschreven.

regie: Bart Freundlich / drama / met: Julianne Moore, Michelle Williams, Billy Crudup / Verenigde Staten 2019, 112 min. / Engels gesproken / Nederlands ondertiteld

special: ontbijtfilm

Arrangementen

Filmontbijt

Filmontbijt 09:30

Wat is een betere manier om de zondag te beginnen dan met een uitgebreid ontbijt en een goede film? Vanaf 09.30 uur kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet in de Brasserie en aansluitend genieten van een mooie (voor)première in Chassé Cinema. Uitsluitend op reservering. De toegangsprijs (incl. film) bedraagt € 20,95 p.p. Bij een lange film geldt een toeslag van € 1. Vergeet niet voor het filmontbijt uw toegangsbewijs mee te nemen.