Terug

Rita & Krokodil 3 (AL)

Siri Melchior

Film
Alle-leeftijden
wo 16 jan 2019 14:05 tot 14:55  |  Cinema zaal 2

Rita en Krokodil zijn terug!

De 4-jarige Rita gaat samen met haar vriendje Krokodil skiën en ze bezoeken een kasteel. Ze verkleden zich met Halloween, bakken kerstkoekjes en vieren samen oud & nieuw.

Rita & Krokodil 3 is een verzameling van negen kleurrijke en fantasievolle filmpjes voor de allerjongste bioscoopbezoeker.

regie: Siri Melchior / kinderfilm, animatie / met de stemmen van: Lux Parser, Lotte Heijs, Jack Toorop, Polly Lindeboom, Tijs Pacanda, Rutger le Poole / Denemarken 2018, 45 min. / Nederlands gesproken

special: kinderfilm

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie-uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Of reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,50 per stuk.