Terug

Solan & Ludwig gaan naar de maan 5+

Herfstvakantie

Film
za 19 okt 2019 14:00 tot 15:20  |  Cinema zaal 2

De internationale race naar de maan is losgebarsten! In Noorwegen werken Solan en Ludwig samen met de briljante uitvinder Reodor, dus dat belooft wat. Met de raket van hun vriend en uitvinder Reodor vertrekken ze op ruimtemissie! Maar met geheime passagiers en misdadige plannen aan boord wordt het lef van onze helden zwaar op de proef gesteld. Ruimtereizen lijkt toch een stuk lastiger dan Solan en Ludwig hadden verwacht.

regie: Rasmus A. Sivertsen / kinderfilm / met stemmen van Dennis Willekens, Hero Muller, Mitchell van den Dungen Bille, Rutger le Poole, Frédérique Sluyterman van Loo, Lucas Dietens, Frank Hoelen /  80 minuten / Nederlands gesproken 

special: kinderfilm

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,75 per stuk.