Terug

Supa Modo 9+

Cinekid on Tour

Film
za 12 okt 2019 14:40 tot 15:54  |  Cinema zaal 2

De ernstig zieke Jo droomt ervan een superheld te worden.

Jo, een fantasierijk meisje van negen, houdt van superhelden en actiefilms. Zo vergeet ze dat ze ernstig ziek is. Het liefst zou ze zelf de hoofdrol in een superheldenfilm spelen. Wanneer Jo overtuigd raakt van haar eigen superkrachten, helpt het hele dorp mee om haar droom in vervulling te laten gaan. Samen werken ze aan een unieke superheldenfilm in dit vrolijke en ontroerende verhaal.

Winnaar Jeugdjury MovieZone Award Cinekid 2018
Jurycommentaar Jeugdjury Moviezone Award Cinekid 2018:

“Supa Modo gaat over Jo die ziek is. Ze wil graag een superheld zijn en speelt de held in een film die ze zelf maakt. Het is mooi om te zien hoe iedereen meehelpt om haar blij te maken. Supa Modo heeft gewonnen, omdat het een film is die je raakt maar toch mooi eindigt. Het is een bijzonder verhaal en heel anders dan normaal. Deze film is gewoon prachtig. Het is een film waar je over na blijft denken.”

regie: Likarion Wainaina / Duitsland, Kenia, 2018, 74 minuten / Nederlands ondertiteld

 

special: kinderfilm

Makersdoos & installaties

In de herfstvakantie van ma 14 t/m vr 18 okt kunnen de kids voor en na de film aan de slag met knutselspullen uit de Makersdozen en twee multimediale installaties.

Arrangementen

Kindertasje

Kindertasje

Naar een kindervoorstelling of film gaan is het ideale familie uitje. Het bezoek wordt voor de kinderen nog leuker met de speciale Chassé tas. Dit is een rugzakje gevuld met een vrolijke kleurplaat, kleurpotloodjes, chips, kinderdrankje en kinderbueno. De tas is verkrijgbaar in het theater voorafgaand aan alle films en theatervoorstellingen voor kinderen. Reserveer meteen een exemplaar online als u kaarten bestelt. Haal uw tasje met lekkers op bij de snoephoek (voor theatervoorstellingen) of bij de cinemabar (voor filmvoorstellingen). €4,75 per stuk.