Terug

The other side of hope - Ontbijtfilm Maart

zo 26 mrt 2017 10:45 tot 12:30  |  Perfetti van Mellezaal (cinema) 3

Wat is een betere manier om de zondag te beginnen dan met een uitgebreid ontbijt en een goede film? Van september tot en met mei serveren we het filmontbijt. Ieder laatste zondag van de maand om 09.30 uur kunt u gebruik maken van het ontbijtbuffet in de Brasserie en aansluitend genieten van een mooie (voor)première in Chassé Cinema.

The other side of hope vertelt het verhaal van een Finse handelsreiziger en een Syrische vluchteling wiens wegen elkaar kruisen. Regisseur Aki Kaurismäki brengt met humor en compassie op zijn eigen onnavolgbare wijze een actueel verhaal over hoop en menselijkheid.

The other side of hope ontving de Zilveren Beer voor Beste Regie op het Berlin International Film Festival en de Grand Prix by Orange award tijdens het Luxembourg City Film Festival.

regie: Aki Kaurismäki / met: Kati Outinen, Tommi Korpela, Ville Virtanen / komisch drama / Finland 2017, 98 min. / Fins gesproken / Nederlands ondertiteld

special: ontbijtfilm

Arrangementen

Filmontbijt 2016-2017

Filmontbijt 2016-2017 09:30

Wat is een betere manier om de zondag te beginnen dan met een uitgebreid ontbijt en een goede film? Van september tot en met mei kunt u iedere laatste zondag van de maand gebruik maken van het ontbijtbuffet in de Brasserie en aansluitend genieten van een mooie (voor)première in Chassé Cinema. Het ontbijt bestaat uit een buffet van: diverse soorten brood (o.a wit en bruine harde broodjes, croissant, crackers), beleg, een gekookt ei, diverse zoet beleg, fruit, roomboter, koffie, thee en jus. De toegangsprijs (incl. film) bedraagt € 19,95. Met Chassé Cinema Pas of Jongerenpas € 1 korting, bij een lange film geldt een toeslag van € 1.