Terug

Thunderdome Never Dies - The Breda Special (Q&A met Billy Zomerdijk en Vandalism)

Ted Alkemade, Vera Holland

di 10 dec 2019 21:00 tot 23:30  |  Kinlyzaal

In samenwerking met Pier15, Local Motion en Raw Music, presenteren we Thunderdome will Never Die: filmspecial +  Q&A met Billy Zomerdijk en Vandalism.

Ga mee op een 'trip down memory lane' met Thunderdome never dies. Een film over het grootste indoorfeest van Europa is natuurlijk een ode aan de gabbercultuur en vertelt het verhaal over het iconische verleden, de comeback in 2017 én de toekomst van het legendarische feest. Verhalen van de oprichters Duncan Stutterheim, Irfan van Ewijk (van ID&T) en Sander Groet (Mysteryland) of dj’s als The Prophet, DJ Promo, DJ Dano, Da Mouth of Madness en Gizmo zorgen voor een exclusieve blik binnen Thunderdome. Laat je meeslepen in het diepe verleden van de gabbers door de beelden van de vroegere feesten. Lukt het Thunderdome om zichzelf opnieuw uit te vinden met een nieuwe generatie ravers? 

regie: Vera Holland, Ted Alkemade / documentaire / met: o.a. Duncan Stutterheim, Irfan van Ewijk (van ID&T), Sander Groet (Mysteryland),The Prophet, DJ Promo, DJ Dano, Da Mouth of Madness en Gizmo/ Nederland 2019, 82 min. / Nederlands gesproken

Inleiding + Q&A bij Thunderdome never dies

Bij de spraakmakende documentaire Thunderdome never dies zal organisator Billy Zomerdijk een inleiding geven. Daarnaast is er na afloop van de film een Q&A met Billy Zomerdijk en Vandalism. Vandalisme ging op zijn 13de al naar Thunderdome en is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een van de belangrijkste Bredase Hardcore DJ's.

Recensies

De Volkskrant

- >3,0 sterren
"Jongensboekverhaal van branievolle feestoprichters"

NRC

- >2,0 sterren
"Een ongefocuste, wat monotone mix van elementen"

bekijk recensies (2)

Arrangementen

Film & Front

Film & Front

Op di, wo & do in het seizoen 2019/2020 hebben we een actie voor cinemabezoekers. Zij kunnen voor € 15,50 twee bowls + koffie, thee of cappuccino reserveren bij een filmticket. Dit is voor 1 persoon