Terug

Tulipani | Belcrum Bios Buitenfilm @Podium Bloos

Mike van Diem

wo 15 aug 2018 21:15 tot 22:45  |  Externe locatie: @Podium Bloos

Een oer-Hollandse film met Italiaans temperament!

Tulipani is een sprookjesachtige tragikomedie over een Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar Zuid-Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde. De cast van de film bestaat uit Nederlandse, Italiaanse en Canadese acteurs. “Naast een aantal ijzersterke Italiaanse acteurs, waaronder Giancarlo Giannini, hebben we Gijs Naber in een hele aanstekelijke hoofdrol zoals we hem nog niet eerder zagen en introduceren we zijn tegenspeelster Anneke Sluiters: een nieuwe verschijning in de Nederlandse film, die grote indruk zal maken”, aldus Oscar- en Gouden Kalf-winnend regisseur Mike van Diem.

regie: Mike van Diem / drama, komedie / met: Gijs Naber, Anneke Sluiters, Ksenia Solo, Giorgio Pasotti / Nederland, Italië, Canada 2017, 90 min. / Italiaans, Engels, Nederlands gesproken / Nederlands ondertiteld

special: Belcrum Bios Buitenfilm, Belcrum Bios

Arrangementen

Buitenfilm arrangement

Buitenfilm arrangement

Verzekerd zijn van de beste plaatsen en een heerlijke strandstoel om in te zitten. Zorg dan dat je dit arrangement boekt en wij zorgen er voor dat je op de meest comfortabele manier kan genieten van de film. Wij zorgen dat er een strandstoel klaarstaat, u kunt 2 consumpties naar keuze verkrijgen en natuurlijk mogen de popcorn en nacho's niet ontbreken. Dit arrangement is per persoon te boeken voor € 10,00 (excl. entreebewijs)