Filteren


filmclub

abonnement 

Laat u zich graag verrassen door bijzondere (voor)premières? Kom dan bij de fimlclub van Chassé Cinema! U ziet elke maand een speciaal geselecteerde film en ontvangt bovendien de maandelijkse nieuwsbrief. Voor napraten is natuurlijk ook alle ruimte, bijvoorbeeld met een heerlijke Filmclub lunch - altijd in het thema van de film die u ziet. Iedere maand (van oktober t/m april) is er een film op donderdag-, vrijdag- of woensdagochtend. 

voorpremières

Meestal worden er voorpremières voor u geregeld, van films die pas later in de Nederlandse filmtheaters te zien zijn. U hoort een week van tevoren via e-mail welke exclusieve film op het programma staat. 

Drie kwartier voorafgaand aan de voorstelling is de bar geopend, zodat u kunt genieten van de lekkere koffie en thee in onze gezellige cinemabar. De prijs voor het gehele abonnement is € 52,50 (voor 7 voorstellingen). Losse kaartverkoop is niet mogelijk.

Met in maart Bewaren - of hoe te leven.

later instappen

Is het seizoen al begonnen en u wilt toch nog lid worden? Geen probleem, u kunt ook tussendoor een abonnement nemen voor de resterende voorstellingen van het lopende seizoen, tegen de resterende prijs (prijs per voorstelling wanneer u een abonnement heeft is € 7,50).

data week 1:
vrijdag 16 mrt, 6 apr
woensdag 21 mrt, 11 apr
donderdag 22 mrt, 5 apr

data week 2: 
vrijdag 23 mrt, 13 apr
woensdag 28 mrt, 18 apr