tarieven

Bij Chassé Cinema kunt u 365 dagen per jaar een film zien op het grote doek. We hebben de tarieven, kortingen en verkoopinformatie overzichtelijk voor u samengevat. U kunt al voor € 5 de nieuwste films zien in Breda wanneer u op donderdag de première bezoekt.

online € 0,50 korting per kaart

Kaarten voor filmvertoningen zijn te koop aan de kassa, telefonisch te reserveren bij het bespreekbureau en online met IDEAL of creditcard via deze website. Wanneer u online uw kaartje koopt (thuis of via de computers in het bespreekbureau) krijgt u € 0,50 korting per kaartje dat u direct uit kunt printen. U kunt uw ticket ook tonen op uw mobiele telefoon. 

Pin only

Het Chassé Theater is overgegaan op een volledig ‘cashless’ betaalsysteem. Deze overgang houdt in dat uw theater- & cinemakaarten bij het bespreekbureau, uw eten en drinken aan de bar, in de snoephoek en in onze restaurants niet meer met contant geld betaald kunnen worden. U kunt overal contactloos betalen of pinnen. meer informatie

toegangsprijzen Chassé Cinema

In onderstaande tabel vindt u de tarieven voor filmvertoningen bij Chassé Cinema zoals deze gelden wanneer u online uw kaarten koopt. Kortingsregelingen zijn niet in combinatie te gebruiken. Bij de toegangscontrole aan de zaal kan worden gevraagd naar uw jongeren- of Chassé Cinemapas. Voor lange films en 3D geldt een toeslag. 

 regulier tariefmet Chassé
Cinemapas
scholieren en studenten
première op donderdag

matinee en vroege avond vertoning

€ 5 € 5 € 5
vrijdag & zaterdagavond € 9,25 € 7,70 € 9,25 
reguliere filmvertoningen € 8,75 € 7,20 € 7,70

matinee ma & di

niet op feestdagen en tijdens de vakantieperiodes

€ 7,70 € 6,15 € 6,70

kindermatinee

prijs voor kinderen, volwassenen betalen reguliere prijs

€ 6,15 € 6,15  € 7,70 
10 x kinderfilmkaart € 40    

toeslag lange film of 3D

  • toeslag lange film: € 1
  • toeslag 3D film: € 1,50

filmvoucher

De voucher levert u in aan de kassa op de dag van de filmvoorstelling. De voucher is niet in te wisselen voor specials en uitverkochte filmvoorstellingen. 

extra voordeel met de Chassé Cinemapas

Met de Chassé Cinemapas krijgt u voor slechts € 7,50 per jaar € 1,50 euro korting op iedere film, ook op vrijdag- en zaterdagavond. Bovendien zijn er allerlei exclusieve voordelen en niet te missen uitjes voor filmliefhebbers.

nóg meer voordel met Chassé Cinema Onbeperkt

Chassé Cinema Onbeperkt is hét filmabonnement waarmee u onbeperkt bijna alle films in Chassé Cinema ziet voor een vast bedrag van € 18,50 per maand.

korting voor scholieren en studenten

Ontdek en beleef film en theater met theater voor een tientje. Met de jongerenkorting kan je voordelig naar het Chassé Theater en Chassé Cinema. Zo kun je voor maar € 6,70 naar de film tijdens matineevoorstellingen en krijg je een € 1 korting op alle reguliere filmvertoningen, behalve op vrijdag- en zaterdagavond.

NBF korting

Bent u lid van de Nederlandse Beroepsvereniging van Film- en televisiemakers? Dan krijgt u op vertoon van uw NBF pas € 1,50 korting op de film. M.u.v. vrijdag- en zaterdagavondvertoningen, premières op donderdag en matinees op feestdagen en tijdens vakantieperiodes. De korting is alleen mogelijk op vertoon van de NBF pas aan de balie/kassa. Het is niet mogelijk om online of telefonisch te reserveren.

ruilen van kaarten

U mag filmkaarten ruilen of inleveren tot een dag voor aanvang van de film. U kunt uw kaarten ruilen voor een andere film of andere dag óf kiezen voor een tegoedbon die een jaar geldig is. Gelieve dit te doen tijdens de reguliere openingstijden bij het bespreekbureau en niet voor aanvang van een film.