studenten

Click here to enter the English version of this page.

Het Chassé Theater heeft alles in huis. Met ruim 330 voorstellingen en meer dan 4000 filmvertoningen is er genoeg te zien en te beleven. En met de speciale toegangsprijzen voor studenten is het helemaal genieten!

studentenkorting 

Van spetterende musicals tot aanstekelijk cabaret, van swingende muziek tot pittig toneel, jij als student bezoekt bijna een groot deel van onze theatervoorstellingen voor slechts € 10! Welke? Dat zie je hier. Daarnaast krijg je 50% last-minutekorting op bijna alle andere theatervoorstellingen op de dag van de voorstelling als er nog plek is. De korting geldt in de MK2zaal op alle plaatsen. In de Koninklijke Drukkerij Em. De Jongzaal en in de Jupilerzaal op rang 1, 2 en 3.

Liever een film zien? Studenten krijgen altijd € 1 korting, behalve op vrijdag- en zaterdagavond.

voorwaarden voor korting

  • Kortingen zijn niet in combinatie te gebruiken en gelden voor één persoon;
  • Voor een aantal voorstellingen is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor € 10;
  • De genoemde prijzen gelden wanneer je online bestelt en is inclusief theaterservice: reserveringskosten, garderobe en een e-ticket. Voor de Jupilerzaal en de Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal is de theaterservice € 2, voor de MK2zaal € 1,20 en voor Chassé Cinema € 0. Koop je kaarten telefonisch of aan de balie, dan geldt een toeslag van € 0,50 per kaart.

flexwerken

In onze foyer is heel Breda en omstreken welkom. Niet alleen 's avonds maar ook overdag zijn onze deuren geopend. Om te werken, af te spreken, koffie te drinken of lekker te eten. Onder de noemer Chassé Connect bieden we jou een flexibele werkplek met goede faciliteiten waar je ook kunt netwerken en presenteren. info

stadspodium

Op zoek naar een laagdrempelig podium om in een ongedwongen entourage een idee, een concept of jezelf te presenteren? Zingen, musiceren, filosoferen, presentatie, vergadering, debat, pitch of afstudeerscriptie verdedigen? Cultureel, maatschappelijk of zakelijk? Alles mag! info

nieuwsbrief 

Wil jij op de hoogte blijven van leuke voorstellingen, bijzondere films en vette acties? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Inschrijven kan onderaan deze website.

besloten filmvertoningen

Met een groep medestudenten een besloten filmvertoning bezoeken? Dat kan! Kies een film uit die al draait, of laat ons weten wat je graag wil zien en we regelen het voor je! 

rondleiding en fieldtrip

Interessante rondleiding organiseren voor je opleiding? Neem een kijkje achter de schermen bij het Chassé Theater! Je wordt meegenomen naar plekken waar je normaal gesproken als bezoeker nooit zou komen. Ook een fieldtrip behoort tot de mogelijkheden. Je krijgt een rondleiding, een presentatie van een van onze medewerkers en een interactieve opdracht.

contact

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden van besloten filmvoorstellingen, rondleidingen en fieldtrips kun je contact opnemen met Eva Stravers. Mail naar educatie@chasse.nl of bel 076 530 31 57.