Filteren

scholier, student & CJP

scholier, student & CJP

Het Chassé Theater vindt het belangrijk dat iedereen in aanraking komt met theater en film. Daarom hebben wij speciaal voor iedereen tot 30 jaar in het bezit van een Cultuurkaart, CJP-, scholieren- of studentenkaart een reeks voorstellingen geselecteerd die je voor de aantrekkelijke prijs van € 10 kunt bezoeken. Deze korting geldt vanaf september 2017. Het programma zie je hieronder. Ook film kun je voordelig bezoeken. Meer over de korting lees je hier.

Bij alle voorstellingen en films vind je meer informatie. Bekijk websites van de makers, trailers, audiofragmenten en recensies. Wil je actief aan de slag in een workshop of een kijkje achter de schermen? Dat kan, maar wel met een groep. Neem hierover contact op met je docent.

Handige tips bij het reserveren:

  • Voor een aantal theatervoorstellingen is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor een tientje. Wees er dus snel bij met reserveren!
  • Een aantal films hebben het Kijkwijzeradvies ‘vanaf 16 jaar’ meegekregen, dus hiervoor moet je volgens de wet 16 zijn op het moment dat je naar de film gaat.
  • Neem een vriend of vriendin mee! Dan kun je nog even napraten over de voorstelling. Let wel op, praten tijdens de voorstelling stoort de artiesten én het publiek. Vergeet ook niet je telefoon uit te zetten!
philharmonie zuidnederland

philharmonie zuidnederland

Sibelius en Grieg omarmen Brahms

vr 2 feb 2018 20:30 tot 22:15
klassieke muziek, onderdeel van voorstellingen voortgezet onderwijs