cultuurkaart

Zowel bij het theater als bij de cinema kun je met je Cultuurkaart betalen. Gewoon pinnen, dat scheelt weer in je portemonnee. Je kunt je Cultuurkaart ook gebruiken als kortingskaart bij de last-minuteregeling.

het tegoed op je Cultuurkaart

Als CKV-leerling ontvang je een tegoed op je Cultuurkaart, nadat je met je pasnummer en wachtwoord ingelogd bent via de CJP site. Hoeveel dat bedrag is en of je dat bedrag zelf kunt gaan gebruiken, bepaalt de cultuurdocent van je school. Het kan namelijk zo zijn dat het tegoed op je Cultuurkaart gebruikt wordt voor een klassikaal bezoek aan het Chassé Theater & Cinema.

de Cultuurkaart gebruiken

De werking van de Cultuurkaart is vergelijkbaar met een pinpas. Met de Cultuurkaart kun je via de pinterminals bij de balie van het Bespreekbureau betalen. Een pincode heb je niet nodig, wel voldoende saldo.

hé, de Cultuurkaart werkt niet!

Lukt het niet om met de Cultuurkaart te betalen? Mogelijke oorzaken zijn:

  1. Je hebt je Cultuurkaart niet of onjuist geactiveerd via www.cultuurkaart.nl. Probeer het opnieuw.
  2. Je saldo (het bedrag wat op je Cultuurkaart staat) is niet toereikend. In dat geval wordt de betaling geweigerd. Je kunt je saldo nagaan op www.cultuurkaart.nl. Dat kun je beter doen voordat je met je Cultuurkaart gaat afrekenen, anders sta je misschien voor niks met je kaart aan de kassa.

wanneer je deels met de Cultuurkaart wilt afrekenen

Stel, je wilt naar een voorstelling in het Chassé Theater. Een kaartje kost € 15, maar het saldo op je Cultuurkaart is € 10. Bij het afrekenen toetst de medewerkster van het Bespreekbureau op de pinterminal het bedrag van € 15 in. De betaling via jouw Cultuurkaart wordt geweigerd, want je hebt maar € 10 op de kaart staan. Hoe los je dit op? Je toetst het bedrag van € 10 in. Je betaling met de Cultuurkaart via de pinterminal wordt geaccepteerd. Je betaalt aanvullend € 5 contant of met je gewone pinpas.

Meer informatie over het aanmelden van je Cultuurkaart en de Cultuurkaart-app vind je op de website van CJP.