Terug

Feuerengel

Mezz on tour

vr 23 nov 2018 20:00 tot 23:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Iedereen kent ze: de industrial rockers van Rammstein. Maar minstens zo goed is de enige officiële Rammsteincoverband Feuerengel! Ze zijn geweldig in het zo precies mogelijk neerzetten van de enorme, bombastische originele shows. De band is ontstaan na een concert van Rammstein dat ze in 1997 samen hebben bezocht. Dit was zo indrukwekkend dat ze graag een eerbetoon aan de band wilden brengen.

Al snel kreeg Feuerengel veel publiciteit in de pers. Zo veel dat Rammstein van ze hoorde. De band was erg onder de indruk en nodigde de band uit om te komen spelen bij de uitreikingen van de dubbel platina en gouden plaat voor de albums Sehnsucht en Herzeleid. Verwacht een avond vol spektakel! Van vlammenwerpers en explosieven tot vuurwerk en perfect gecoverde wereldhits.

Mezz on tour
Concerten van grotere namen die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan, brengen we in samenwerking met Mezz. 

genre: lichte muziek

aanvangstijd

Om 20.00 openen de deuren van de Koninklijke drukkerij EM de Jongzaal. Om 21.00 is de aanvang van het concert.

Arrangementen

Premium parking avond

Premium parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.