Filteren


filmclub

abonnement 

Laat u zich graag verrassen door bijzondere (voor)premières? Kom dan bij de filmclub van Chassé Cinema! U ziet elke maand een speciaal geselecteerde film en ontvangt bovendien de maandelijkse nieuwsbrief. Voor napraten is natuurlijk ook alle ruimte, bijvoorbeeld met een heerlijke Filmclub lunch - altijd in het thema van de film die u ziet. Iedere maand (van oktober t/m april) is er een film op donderdag-, vrijdag- of woensdagochtend. 

voorpremières

Meestal worden er voorpremières voor u geregeld, van films die pas later in de Nederlandse filmtheaters te zien zijn. U hoort een week van tevoren via e-mail welke exclusieve film op het programma staat. 

Drie kwartier voorafgaand aan de voorstelling is de bar geopend, zodat u kunt genieten van de lekkere koffie en thee in onze gezellige cinemabar. De prijs voor het gehele abonnement is € 52,50 (voor 7 voorstellingen). Losse kaartverkoop is niet mogelijk.

Met in maart: Wajib

later instappen

Is het seizoen al begonnen en u wilt toch nog lid worden? Geen probleem, u kunt ook tussendoor een abonnement nemen voor de resterende voorstellingen van het lopende seizoen, tegen de resterende prijs (prijs per voorstelling wanneer u een abonnement heeft is € 7,50).

data week 1
vrijdag: 15 mrt & 5 apr
woensdag: 20 mrt &10 apr
donderdag: 21 mrt & 11 apr

data week 2
vrijdag: 22 mrt & 12 apr
woensdag: 27 mrt & 17 apr