flexwerken

In onze foyer is heel Breda en omstreken welkom om te werken, af te spreken, koffie te drinken of lekker te eten. Onder de noemer Chassé Connect bieden we ZZP’ers, bedrijven en ondernemers een flexibele werkplek met goede faciliteiten waar u ook kunt netwerken en presenteren. Maak van het theater uw eigen werkplek waar u ook kunt vergaderen en ontmoeten!

openingstijden Chassé Connect:

  • ma t/m vr 09.00 tot 18.00 uur
  • ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur is er een hospitality medewerker aanwezig.
  • Lunch serveren we in Gerecht tussen 11.00 uur en 15.00 uur.

werkplek met vergaderruimte

Boven onze loungefoyer Front bevindt zich de leukste flexibele werkplek van Breda. U kunt de hele dag bij ons terecht om te flexwerken in comfortabele stilte werkplekken, vergaderen in een intieme ruimte of netwerken onder het genot van een goede kop koffie, verse lunchgerechten of een heerlijke maaltijd. Snel een ontwerp of idee laten zien? Met plug & play tovert u uw presentatie in een flits op een groot scherm. Even behoefte aan een pauze? Ontspan met een matineefilm in Chassé Cinema.

  • supersnelle gratis wifi en stroompunten
  • comfortabele stille werkplekken & vergaderruimtes 
  • goede koffie & gezonde lunch
  • podium met geluid en licht voor spontaan gebruik, gemakkelijk zelfstandig te bedienen

lekker en snel eten en drinken to go

Naast onze trendy loungebar Front en de Brasserie is er een nieuwe eetgelegenheid in het Chassé Theater: Gerecht. Hier kunt u de hele dag genieten van een uitgebreid ‘to go‘ assortiment. Neem gemakkelijk en snel een coffee to go mee van pure kwaliteit of een frisse smoothie onderweg naar uw flexplek in onze foyer. Zet uzelf met lekker ‘krachtvoer’ op scherp voor uw meeting of laat u en uw gasten verrassen door ons ruime aanbod fingerfood.