Terug

FRONT

‘Zien en gezien worden’, dat kunt u letterlijk nemen in onze strakke, witte loungefoyer Front aan de voorzijde van het theater. Hier kunt u terecht voor wereldse gerechten en heerlijke wijnen in een zinderende ambiance. Geniet samen van heerlijke food bowls, samengesteld uit de beste ingrediënten. U kunt in Front ook terecht voor vers gemalen koffie en thee met taart. Of laat u verrassen met een heerlijke mixdrank of een van onze speciale gins.

openingstijden zomer 

Van maandag 13 augustus tot en met vrijdag 31 augustus is Front overdag (van maandag t/m vrijdag) overdag geopend voor koffie, thee en lunch. Vanaf 4 september verwelkomen wij u graag weer in de avond met een geheel nieuw concept: bowl food. 

bowl food

In Front laten wij u kennis maken met bowl food oftewel 'eten uit een kom', de trend van dit moment! Kleurrijke en smaakvolle variaties in een 'bowl'. Een ontspannen manier van eten en vol van smaak.

betekenis Front

De naam Front is ontleend aan de term ‘front of house’. In de theatrale betekenis verwijst dit naar het gedeelte van het gebouw dat is geopend voor publiek. In de restaurantwereld wordt het gedeelte waar het publiek dineert ‘front of house’ genoemd en de keuken ‘de achterkant van het huis’. En een geluids- en lichttechnicus regelt met ‘front of house’ de geluidskwaliteit voor het publiek in de zaal. Genoeg food(sharing) for thought dus. 

Eet u vegetarisch, gluten- en/of lactosevrij of heeft u andere dieetwensen? Geef dit door via horeca@chasse.nl