Bedrijfsuitjes en groepsarrangementen op een toplocatie in Breda

We ontvangen u graag in het Chassé Theater. Bent u op zoek naar een:

  • bedrijfsuitje
  • relatieavond
  • uitstapje met de personeelsvereniging

De verscheidenheid van ons programma toneel, opera, dans, muziek, musical, cabaret en film in Breda is uniek voor Nederland.

zakelijk groepsarrangement voor een complete avond uit

Net zo divers en compleet zijn de mogelijkheden voor een theaterarrangement met uw collega’s of zakelijke relaties voorafgaand en na afloop van een voorstelling. Van ontvangst met koffie, thee en zoetigheden tot uitgebreide diners voor kleine gezelschappen vanaf 20 personen en grote gezelschappen tot wel 1400 personen.

stel uw theaterarrangement samen

Maak een keuze uit een van de vele voorstellingen of films. Per seizoen selecteren wij een aantal geschikte voorstellingen voor grotere gezelschappen. Deze vindt u onderaan deze pagina. Uiteraard is het ook mogelijk een arrangement te ontwikkelen rondom een voorstelling of film buiten deze selectie. 

Kies vervolgens uit onze arrangementen of informeer naar een groepsarrangement op maat. Heeft u een voorstelling of film op het oog en bent u met een groot gezelschap? Dan bieden wij de mogelijkheid een voorstelling exclusief voor uw gezelschap uit te kopen.

theaterarrangement voor grote groepen

Wij reserveren een foyer, exclusief voor uw gezelschap en delen deze naar uw wens in met bijvoorbeeld:

  • Een uitgebreid dinerbuffet;
  • Sit-down diner, waarbij de gerechten geserveerd worden aan mooi gedecoreerde dinertafels;
  • Italiaans diner, uitgebreid tafelen met alle gerechten in schalen bij u op tafel;
  • Walking dinner, waarbij uw gasten naar hartenlust met iedereen kunnen bijpraten terwijl ze kleine gerechtjes gepresenteerd krijgen.

groepsarrangement voor kleine gezelschappen

Ontvang uw gezelschap in één van onze foyers met heerlijke koffie en zoete lekkernijen, begin de avond smaakvol met een Menu du Jour in onze Brasserie of geniet in onze trendy loungebar Front samen van een mooi plateau met wereldse gerechten. Na de voorstelling praat u bij met een drankje en hapje in een voor u gereserveerd gedeelte van Brasserie. U kunt uw gasten ook verrassen met een high tea of filmontbijt.

Chassé Cinema voor Chassé Zakelijk

Chassé Cinema is met haar artistieke filmprogramma een perfecte start van een goed gesprek met uw medewerkers, collega’s of verenigingsleden. Draait er een film binnen uw vakgebied, wilt u een boodschap overbrengen via het grote doek of samen genieten van het moois dat de filmwereld te bieden heeft, wij denken graag met u mee om tot een passend filmadvies te komen. Meer informatie 

arrangement op maat

Wij maken voor u een passend arrangement, zo groot of klein als u wenst, in de sfeer van de voorstelling. Vraag een voorstel op maat aan.

onze tips voor grote groepen 

Was getekend, Annie M.G. Schmidt

Was getekend, Annie M.G. Schmidt

Simone Kleinsma, William Spaaij, e.a.

zo 27 mei 2018 - ma 28 mei 2018

Grootmoeders tijd herleeft met dit nostalgisch arrangement.