maak kennis met het zakelijke team

Maak kennis met het zakelijke team van het Chassé Theater. Van links naar rechts: Jacqueline Verschoor, Inge Middeldorp, Nicole Gatzen en Charlotte van Erp. Gedreven professionals met uiteenlopende achtergronden en kwaliteiten die elkaar naadloos aanvullen. Een bijzonder hecht en ambitieus team, dat met hart en ziel werkt om uw verwachtingen telkens weer te overtreffen.

Nicole Gatzen
coördinator sales & evenementen

Nicole heeft tijdens en na haar studie aan de NHTV een enorme staat van dienst opgebouwd binnen het Chassé Theater. Ze werkt er inmiddels meer dan tien jaar en kent de organisatie van binnen en van buiten. Een bron van kennis en technische of logistieke oplossingen voor klanten én collega’s, Nicole “weet werkelijk alles”. Ook in haar vrije tijd houdt ze van een flinke uitdaging, Nicole is een fanatieke duiker.

Jacqueline Verschoor

relatie management & sales zakelijke markt

Met een luisterend oor, eindeloze interesse en jarenlange ervaring in zowel de aanbod- als vraagzijde is Jacqueline een veelgeprezen partner binnen onze klantenkring. Een netwerker pur sang, die kansen ziet en weet te benutten. Kortom, een organisatietalent waar u op kunt bouwen. Naast haar werk en drukke sociale leven, bezoekt Jacqueline als groot theater- en filmliefhebber het Chassé Theater ook regelmatig in haar vrije tijd.

Inge Middeldorp
projectmanager

Na jarenlange ervaring in het tot in de puntjes verzorgen van arrangementen is Inge nu het aanspreekpunt voor het boeken van beurzen, feestavonden, congressen en seminars. Een keiharde werker die werkelijk alles op alles zet om een evenement te laten slagen. Door zowel klanten als collega’s enorm gewaardeerd om haar loyaliteit en vastberadenheid. Niks is onmogelijk, ook als ze in een vrij weekend de Ardennen opzoekt voor een stevige klimpartij.

Charlotte van Erp
projectmanager

Charlotte is acht jaar geleden begonnen als stagiaire en uiteindelijk doorgegroeid naar de functie van projectmanager. Ze neemt zowel zakelijke arrangementen als evenementen voor haar rekening. Een creatieve duizendpoot die graag out of the box denkt en het avontuur opzoekt.