Terug

Kovacs

Mezz on tour

di 24 sep 2019 20:30 tot 23:00  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Kovacs
Kovaxs is een raadselachtig fenomeen dat is ontstaan vanuit het muziekcollege en geïmproviseerde open mic-avonden. Ze heeft haar eigen pad gesmeed door de slinkse wendingen en verwarringen in het leven en betoverde de wereld met haar verdorven uitstraling. In 2013 ging het hard, met My Love verpletterde Kovacs alle hitlijsten. Met haar debuutalbum Shades of black veroverde ze een prominente plek in de muzieklijsten.

Het nieuwe album Cheap Smell is een van de meest open, eerlijke en geïnspireerde future soulalbums van dit decennium. Het album is een reis waarin Sharon leerde omgaan met zichzelf en haar imperfecties. Cheap Smell is heerlijk donker met een twinkeling in het oog waarin haar diepe en rauwe stem prachtig tot haar recht komt. Het was voor Sharon een helend album dat haar door onstuimige periodes heeft geholpen.

genre: lichte muziek

Mezz on tour

Mezz on tour: Mooie concerten op mooie locaties in de stad. Concerten van grotere namen die we niet aan Breda voorbij willen laten gaan programmeren we in samenwerking met Mezz. Deze keer Kovacs. Voor het concert gaan alle stoelen aan de kant en is er één grote vloer waar lekker gedanst kan worden! Daarnaast staan er natuurlijk ook meerdere barren in de zaal waar je een lekker biertje kan halen.

Support-act

NOWA is een elektronisch dark-popduo uit Nederland. De warme soulvolle stem van zangeres Julia Evers neemt ons mee in haar eigen wereld, samen met de andere helft van het duo, Polle van Genechten. Ze worden ze geïnspireerd door Chet Faker, Sevdaliza en Nao. Ze zorgen ervoor dat we willen bewegen en creëren met een vleugje duisternis een mysterieuze sfeer.