Terug

Afstofffen & warm spelen

De Lama's

vr 29 sep 2017 20:00 tot 22:10  |  Jupilerzaal

De Lama’s staan in november 2017 in de Ziggo Dome. Waar? Precies, de Ziggo Dome. Dat is voor het eerst in negen jaar en dus moet er even afgestoft en warm gespeeld worden. Ruben, Jeroen, Ruben, Tijl en Patrick waren het over één ding eens: als er voor het eerst weer geïmproviseerd moet worden, dan moeten we terug naar de plek waar het allemaal begonnen is, waar we het vak geleerd hebben, de klappen van de zweep hebben leren kennen. Helaas moet Parenclub Bonte Willem door een conflict met de voedsel-en warenautoriteit de deuren een aantal maanden gesloten houden. 

Daarom staan de Lama’s een zeer beperkt aantal keren in het theater. Rest er nog één vraag: Krijg jij het voor elkaar om daar bij te zijn? 

genre: cabaret

4,45 sterren

Gemiddelde waardering: 4,45 sterren

L. de Jong

5 sterren

Zeer goed, ouderwets lachen. 2de helft was iets minder maar dat mag geen naam hebben. Mochten ze nog eens komen zal ik meteen boeken.

L. van Iterson

5 sterren

Veel tijd ingeruimd voor eigen reclame, het boek van Tijl, de serie Smeris, het goede doel van Patrick. 1ste helft sterker dan 2de helft. Dat stuk met script was nagenoeg niet leuk. Na zoveel jaar had er wel iets meer aan het geheel gedaan mogen worden. de tv series zijn beter. Wel een geslaagde avond gehad.

J. Erdelmann

5 sterren

Heel geslaagde avond met humor

Sanne

5 sterren

Tristan

5 sterren

Het was een bijzonder goeie avond! Wat gaaf dat ze na 9 jaar stilstand weer terug zijn en starten op de plek, waar het 9 jaar geleden allemaal is geëindigd. Als wereldsterren werden Patrick Lodiers, Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer en Jeroen van Koningsbrugge door publiek en media onthaald, terecht, want De Lamas zijn back... back in action!

R.E.M. Bouman

5 sterren

Grappig en hilarisch, een minpuntje: het geluid stond af en toe zo hard dat je de acteurs, performers, niet meer kon verstaan.

Sandra Vissenberg

5 sterren

De Lama's waren als vanouds om te gieren! Wel een aantal op- en aanmerkingen op het geluid. De microfoons stonden te zacht, waardoor we regelmatig de dingen niet konden verstaan. De geluiden erom heen, zoals de buzzer, waren hard genoeg. Ook ging het geluid voor ons gevoel wél de zaal in maar niet naar de balkons boven. Wij zaten balkon M 2e rang.

N.A.W.H. Janssen

5 sterren

Prachtige voorstelling, goede avond gelachen!

M. Soederhuijsen

5 sterren

Wel gelachen, maar viel wat tegen... Vooral het gedeelte waar ze een stuk uit het tv programma naspelen vond ik erg jammer, beetje goedkope tijdvulling

P. Van Campen

5 sterren

Geweldig!! Heerlijk om weer eens een avondje ouderwets te achen. Mannen, tot de volgende

Van Beek

5 sterren

Vogelaar

5 sterren

D.R. Vijselaar

5 sterren

.Het opwarmen klopt, soms duurde het even voordat ze grappen oppakten en scherp terug konden reageren. Het geluid was niet altijd goed, waardoor je grappen miste, maar daar kunnen de Lama's niets aan doen, denk ik, omdat je zag dat het hun ook ergerde

I. K.

5 sterren

Als vanouds

Miranda

5 sterren

Anoniem

5 sterren

Echt een geweldige show van begin tot het eind gelachen.

E.M. Dirkse

5 sterren

In een woord; geweldig!!

R.M.M. Daverveld

5 sterren

Echt een super leuke show! Net als vroeger!

De Brouwer

5 sterren

Van begin tot einde een superleuke avond gehad .

Denise van gestel

5 sterren

na al die jaren dat het niet meer op tv kwam was het zo leuk om eindelijk bij een voorstelling van de lama's te zijn het was super leuk veel gelachen en erg genoten . ga ik de toekomst zeker vaker !

Wegman

5 sterren

een avond om niet te vergeten, heerlijk. Veel gelachen.

A. Kuiten

5 sterren

Veel gelachen en een gezellige avond gehad

Dominica

5 sterren

Hilarisch. Gelachen als vanouds!

Nick

5 sterren

9 jaar geleden speelden de Lama’s hun allerlaatste afscheidsshow ook in het Chassé Theater. En nu speelden ze hun allereerste show hier ook weer. En echt, het niveau van improviseren was nog net zo ongeëvenaard als “vroeger”! Weer ouderwets een avondje tranen van het lachen gehad. Na afloop alle Lama’s nog ontmoet ook. Wat wil je nog meer?!

E. Heirbaut

5 sterren

Venema

5 sterren

Het was geweldig

R.W. Hulleman

5 sterren

Als vanouds nadat ze de stroefheid van zich af hadden gegooid!

Cinlautho

5 sterren

Heerlijk om de mannen weer te zien. Als vanouds. Scherp, adrem, af en toe grof, maar zoo leuk!

S. Raaijmakers

5 sterren

Voorstelling was echt super leuk! Enige minpunt vond ik het geluid. Zaten boven op het balkon. Konden het soms slecht verstaan. Waardoor we de grapjes biet altijd konden horen. Zonde!!

Alison

5 sterren

Soms voelde het geforceerd

Bettina de Wit

5 sterren

Heerlijk gelachen met de Lama's!

C. Van Maastricht

5 sterren

Improvisatie show die mag/moet niet te strak zijn. Hele leuke avond gehad met adequaat reageren van de spelers op het publiek

Kimberley

5 sterren

Geweldige show! Super veel gelachen en heb me ontzettend vermaakt!

bekijk reacties (33)

Arrangementen

Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu