Terug Nog 8 dagen tot voorstelling

Afstofffen & warm spelen

De Lama's

vr 29 sep 2017 20:00 tot 22:10  |  Jupilerzaal

De Lama’s staan in november 2017 in de Ziggo Dome. Waar? Precies, de Ziggo Dome. Dat is voor het eerst in negen jaar en dus moet er even afgestoft en warm gespeeld worden. Ruben, Jeroen, Ruben, Tijl en Patrick waren het over één ding eens: als er voor het eerst weer geïmproviseerd moet worden, dan moeten we terug naar de plek waar het allemaal begonnen is, waar we het vak geleerd hebben, de klappen van de zweep hebben leren kennen. Helaas moet Parenclub Bonte Willem door een conflict met de voedsel-en warenautoriteit de deuren een aantal maanden gesloten houden. 

Daarom staan de Lama’s een zeer beperkt aantal keren in het theater. Rest er nog één vraag: Krijg jij het voor elkaar om daar bij te zijn? 

genre: cabaret

Arrangementen

Brasserie reservering

Brasserie reservering

In de Brasserie kunt u borrelen en dineren in een theatrale sfeer. Neem de tijd en laat u verrassen door het Menu du Jour à € 29,50 (v.a. 1 september 2017 € 29,95): elke dag een ander 3-gangenmenu met verse seizoenproducten. Of ga voor een van de klassieke à la carte gerechten die wij het gehele jaar serveren. menu