lichte muziek 2018-2019

Zoals u gewend bent is presenteren we bij het Chassé Theater de beste concerten onder de noemer ‘lichte muziek’. Van bijzondere theatershows tot de beste coverbands. Van Jazz tot Nederlandstalig. Met grote namen als RacoonGuus MeeuwisSpinvisHerman van VeenMiss Montreal en Frank Boeijen. Charly Luske brengt een eerbetoon aan George Michael en Tania Kross komt met haar eigen Top 2000! Nederlandstalige muziek is dit seizoen goed vertegenwoordig met René FrogerJan SmitJeroen van de BoomGerard van Maasakkers en zo gaat Gers Pardoel voor het eerst de Nederlandse theaters in. Ook verwelkomen we het Metropole Orkest met een avondvullend concert.

Ernst Daniël Smid neemt in de kerstperiode het voortouw bij een geweldig Meezing kerstconcert en het internationaal gerenommeerde Harlem Gospel Choir zingt de sterren van de hemel. Ook schitteren de grootste musicalsterren tijdens intieme Koffieconcerten. De beste coverbands zijn weer van de partij: The AnaloguesPink Floyd project XXLABBA GoldSimon & Garfunkel Acoustic  en Legendary Albums live. Thomas Acda speelde vorig seizoen een geweldige hoofdrol in de musical Fiddler on the roof en is nu terug met nieuwe muziek: Motel.

met het oor op zondag Onthaasten doet je op zondag met een heerlijk concert. Neem plaats in het rode pluche en geniet van concerten door Charly Luske, Cor Bakker, Joke Bruijs, Percossa en de Driekorensymphonie. Geniet na al deze concerten na in de foyer met live muziek in stijl van het concert.

Jazz Stichting Beaux Jazz presenteert een reeks internationale jazzconcerten en een tweedaags Sound of Europe festival.

bekijk hier alle popmuziek, jazz en theatertours