Chassé Connect

“Het theater ligt in de stad en de stad ligt in de wereld en de wanden zijn van huid, ze hebben poriën, ze ademen.” - Marianne van Kerkhoven

Met Chassé Connect geven wij u graag de ruimte. De ruimte voor ontmoeting & discussie, inspiratie & bezinning, werken & ontspanning, dromen & doen. Om deze ruimte te creëren, biedt Chassé Connect aangename flexwerkplekken & vergaderarrangementen, foyerprogrammering op diverse tijdstippen en het Van Dijnsen Stadspodium dat u helemaal naar uw hand mag zetten. Zo maken wij samen met u een plek die bruist van het leven!

flexwerken

Wij bieden ZZP’ers, bedrijven en ondernemers een flexibele werkplek met goede faciliteiten waar u ook kunt netwerken, vergaderen en presenteren. meer informatie

foyerprogrammering

Met foyerprogrammering op diverse tijdstippen is er in het Chassé Theater altijd wat te doen!

Van Dijnsen Stadspodium

Op zoek naar een laagdrempelig podium om in een ongedwongen entourage een idee, een concept of jezelf te presenteren? Cultureel, maatschappelijk of zakelijk? Alles mag!

openingstijden Chassé Connect:

  • ma t/m vr 09.00 tot 18.00 uur
  • ma t/m vrij van 09.00 tot 17.00 uur is er een hospitality medewerker aanwezig.
  • Lunch serveren we in Gerecht tussen 11.00 uur en 15.00 uur.

lekker en snel eten en drinken to go

Naast onze trendy loungebar Front en de Brasserie is er een nieuwe eetgelegenheid in het Chassé Theater: Gerecht. Hier kunt u de hele dag genieten van een uitgebreid ‘to go‘ assortiment. Neem gemakkelijk en snel een coffee to go mee van pure kwaliteit of een frisse smoothie onderweg naar uw flexplek in onze foyer. Zet uzelf met lekker ‘krachtvoer’ op scherp voor uw meeting of laat u en uw gasten verrassen door ons ruime aanbod fingerfood.