Terug

Metropole Orkest

-

vr 5 apr 2019 20:00 tot 21:30  |  Jupilerzaal


Het met drie Grammy’s beloonde Metropole Orkest komt naar het Chassé Theater. Met een volledige symfonische strijkerssectie en big band van louter topmusici speelt het orkest jazz, pop, soul, funk, cabaret, musicals, filmmuziek en wereldmuziek. Gegarandeerd een swingend concert van de hoogste klasse!

De afgelopen jaren heeft het Metropole Orkest met veel succes internationaal een bredere betekenis aan het woord ‘orkest’ toegevoegd, want wie bij orkest nog aan klassiek denkt komt bij het Metropole bedrogen uit: het orkest speelt juist allesbehalve klassiek! Van jazz tot filmmuziek, maar ook van pop tot dance. In de afgelopen zeventig jaar produceerde het MO ruim 150 albums, werkte mee aan duizenden radio- en tv-uitzendingen en speelde met de grootste artiesten in de mooiste zalen ter wereld, zoals met Quincy Jones in de BBC Proms in de Royal Albert Hall in Londen twee jaar geleden. Het orkest werd dan ook maar liefst zeventien keer genomineerd voor een Grammy en won er drie, onder meer voor het album dat het orkest maakte met Snarky Puppy in 2016. www.mo.nl

genre: lichte muziek, klassieke muziek

Arrangementen

Premium parking avond

Premium parking avond

Nooit meer zoeken naar een parkeerplek? Maak gebruik van de Premium Parking! U parkeert uw auto op een gereserveerde plek op slechts 200 meter van het Chassé Theater. Dat is nog geen 2 minuten lopen. U kunt vrijwel dagelijks van onze Premium Parking gebruik maken. Op chasse.nl kunt u reserveren en leest u bij welke voorstellingen u gebruik kunt maken van deze service. Bij uw reservering ontvangt u duidelijke informatie over de locatie van dit exclusieve parkeerterrein.