musical en show 2017-2018

Van nieuwe Nederlandse producties tot de mooiste musicalklassiekers en de grootste vedettes die ons land rijk is tot Internationale successen die naar Breda komen. Op 18 november gaat Soof de musical in het Chassé Theater in première, na de succesvolle ‘proefvoorstellingen’ van afgelopen seizoen. De geslaagde samenwerking met de Theateralliantie wordt na Fiddler on the roof doorgezet. Allereerst brengen zij The Addams family, over de griezelige en hilarische familie, met in de hoofdrollen Pia Douwes als Morticia en Johnny Kraaijkamp jr. als haar man Gomez. Daarnaast komt The color purple naar Breda in de kerstperiode. Een prachtig en aangrijpend verhaal over liefde, saamhorigheid en het overwinnen van tegenslagen. Nieuw Nederlands komt onder andere in de vorm van All Stars de musical en Expeditie Eiland. Ook komt de internationale productie Jesus Christ Superstar naar Breda. Een andere musicalklassieker die je niet mag missen is Evita, met Brigitte Heitzer in de prachtige titelrol. Musicalsterren zoals Willemijn Verkaik, Celinde Schoenmaker en Freek Bartels gaan samen het podium op in Best of Broadway – een spetterende musicalavond!

word een VIP!
Bij Soof de musical zijn er bij iedere voorstelling ook speciale VIP-plaatsen beschikbaar. Zo ben je als bezoeker letterlijk en figuurlijk onderdeel van de voorstelling. Neem plaats op het toneel, heb het állerbeste zicht en geniet mee van Soofs kookkunsten. Musical was nog nooit zo smakelijk!

nieuwe producties
Naast de grote series zijn er tal van bijzondere producties die slechts één avond te zien zijn. Zo speelt Ellen Pieters de hoofdrol in Late Lente en gaat Jörgen Raymann de theaters in met een show over Wubbo Ockels. Jon van Eerd speelt man én vrouw in de nieuwe musical Charley en in Marvellous gaan we dieper in op het leven van superhelden. William Spaaij maakt zijn regiedebuut met Stil in mij, waar Ferry Doedens de hoofdrol op zich neemt en we halen internationale klasse in huis met Yamato, het Chinees Circus en C!rca.

wegens succes terug
We zijn blij dat we een aantal producties dit seizoen wegens succes weer terug op de planken kunnen brengen. Zo komt Alex Klaasen terug mijn zijn identiteitsrevue Showponies en zetten de Ashton Brothers het theater op zijn kop in Enfants Terrible. Ook brengt Hans Klok zijn wervelende show House of horror na een internationale tournee nog één keer terug naar Breda en het Shanghai Ballet begint 2019 goed met Het grootste Zwanenmeer ter wereld!

bekijk hier onze complete musical en show agenda