Musical Awards 2019

Gisteren zijn de Musical Awards 2019 uitgereikt! Wij brengen je graag op de hoogte wie er heeft gewonnen en tippen welke producties binnenkort te zien zijn in het Chassé Theater. Mis deze prijswinnende producties niet!

The Addams family 
The Addams family was de grote winnaar van de avond en heeft de awards voor beste musical (groot), beste regie (Paul Eenens) en beste script/bewerking (Jon van Eerd) in ontvangst mogen nemen. Het verhaal van de excentrieke familie werd ook door de pers zeer enthousiast ontvangen met ★★★★★ in de Volkskrant: “Met perfect komediespel en verbluffende theatrale effecten stijgt The Addams family naar grote hoogten”. De show is van 5 t/m 17 februari te zien in het Chassé Theater.
koop nu kaarten voor The Addams family


 

Evita
Brigitte Heitzer "heerst opnieuw" (Telegraaf) en René van Kooten is "formidabel" (DvhN), aldus de pers over de hoofdrolspelers in Evita. De jury van de Musical Awards was het hier roerend mee eens en reikte de awards uit voor beste vrouwelijke én beste mannelijke hoofdrol aan Brigitte en René. Evita is van 26 t/m 31 maart te zien

reserveer nu voor Evita


 

All Stars
Voetballen en dansen is op het eerste gezicht niet de meest logische combinatie. Maar daarom des te interessanter! Niet voor niets dat Daan Wijnands de Musical Award voor beste choreografie in ontvangst mocht nemen. Kom de danskwaliteiten van de heren, waaronder Jim Bakkum en Lucas Hamming, bewonderen in All Stars, van 12 t/m 16 maart in het Chassé Theater.
boek nu je plaatsen


 

Overzicht van de winnaars
Er vielen gisteren nog meer producties in de prijzen. We zetten ze op een rij:

  • Michael Reed, voor de muziek van Charley (9 & 10 april te zien)
  • Michiel Voet, voor de vormgeving van Het Pauperparadijs
  • Jeannine La Rose, beste vrouwelijke bijrol in The color purple
  • Laus Steenbeeke, beste mannelijke bijrol in Woef side story
  • Jochem Smit, aanstormend talent in You’re the top
  • Yan Tax ontving de oevre-award voor zijn kostuumontwerpen voor veel (internationale) musical- en operaproducties

Tot ziens bij een musicalproductie in het Chassé Theater!