Terug

Nienke Plas

Van de hak op de tak

do 16 apr 2020 20:30 tot 22:05  |  Koninklijke drukkerij Em. de Jongzaal

Op last van de overheid zijn wij genoodzaakt om alle theater- en filmvoorstellingen t/m zondag 31 mei te annuleren of te verplaatsen. We brengen alle kaarthouders op de hoogte. Je kan ons helpen door naar Mijn Chassé op onze website te gaan en daar je persoonlijke gegevens zo goed mogelijk aan te vullen. Denk hierbij vooral aan je e-mailadres, telefoonnummer en IBAN nummer. Dat helpt ons bij een vlottere afhandeling. Voor overige zaken is het bespreekbureau op maandag t/m vrijdag via de chat en mail bereikbaar tussen 10.00 en 18.00 uur.

Nienke Plas is een wervelwind aan persoonlijkheid en met haar voorstelling debuteert zij in het theater. Van de hak op de tak is voor mensen die durven in te halen in een bocht, in de buitenste baan. Riemen vast want het wordt plankgas. En of de wereld nou rond of plat is? Het zou niet moeten uitmaken want Nienke haar kijk op de planeet is voor één avond de waarheid. Feitjes zijn leuk maar een fantasie doet het gewoon altijd beter. Dit gaat overigens ook op tijdens sollicitatiegesprekken.

Nienke is optimistisch als een blij ei en kan zeiken als een straal azijn. Wie zegt dat uitersten niet matchen? Zij werd omarmd door de kijker die haar online wist te vinden en nu wil zij hen bedanken. Vanaf het podium. www.nienkeplas.nl

Volg Nienke op:
Facebook
Instagram
YouTube

genre: cabaret

2,78 sterren

Gemiddelde waardering: 2,78 sterren

07-02-2020

5 sterren

Van tevoren was ik een beetje bang: al die slechte recensies, waar heb ik mijn geld aan uitgegeven?! Ik snap echter niet waarom mensen zo negatief zij over haar show, ik heb namelijk genoten en vind het de 25 euro absoluut waard. Toegegeven, de grap over het Kikakind had ze beter achterwege kunnen laten, maar voor de rest vond ik haar grappen oprecht leuk. Ze heeft een leuke energie en weet die ook over te brengen, de hele zaal heeft continue gelachen. Ik raad de show aan en bij een eventuele volgende show zou ik zeker weer gaan!

Lisa

12-01-2020 in Theater 't Voorhuys

5 sterren

Wat een teleurstelling. Vlak van tevoren de recensies gelezen. We hoopten dat het nog mee zou vallen maar helaas. Alles wat eerder genoemd is klopt. Blanke mannen zouden niet goed genoeg zijn, dikke mensen worden grappen over gemaakt. En het ergste vond ik nog, ik quote; " Blanke baby's zijn zo lelijk, vooral die zonder haar, dat is toch net zo'n Kika kind? ". Volgens mij schrok de hele zaal ervan. Zou ze dit ook over haar eigen blanke neefje zeggen? Verder was ze veel te druk, geen duidelijke verhaallijn en constant buiten adem door de rare sprongen die ze deed. Een paar grapjes waren leuk, maad ze had het beter bij videos kunnen laten. Die zijn nog leuk om te kijken, maar dit was zonde van mijn €25,00..

Herm

08-01-2020 in Theater 't Voorhuys

5 sterren

Een vlogger maakt je nog geen cabaretier. Alleen al vanwege de zeer wrange ongepaste en discriminerende humor zou deze "show" uit de theaters moeten worden gehaald.

06-11-2019

5 sterren

Helemaal eens met alle bovenstaande reacties. Shitty diaries vond ik meestal wel grappig. Maar dit is cabaret, dit had niets met cabaret te maken. Naar mijn mening geen verhaallijn, veel te gehaast, en gewoon echt geen goede grappen. Beetje gekke poses op het podium maken is geen cabaret..

Nisouby Bonkbit

29-10-2019 in De Goudse Schouwburg

5 sterren

HILAAAARRRIIISSCHHHH WAS ZOOOOO LEUKKKK

meike

25-10-2019 in Theater De Blauwe Kei

5 sterren

Ineke

02-04-2019 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Roos

01-04-2019 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Leuke show, soms net iets te lang, maar leuke sfeer en heeft mijn verwachting overtroffen!

Celine

01-04-2019 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Vond het een zeer teleurstellende voorstelling. Ze was niet grappig. En mensen afzeiken. Zelf ben ik ook een wat vollere vrouw. Haar opmerkingen vond ik echt niet gepast! En zeker ook niet over het kindje met kanker!

W

01-04-2019 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Vond de hele avond een teleurstelling. Amper gelachen en vond haar zelf wat ongemakkelijk overkomen. Ook vond ik de ‘grappen’ niet grappig en te ver gaan. Dikke mensen, kindje met kanker en blanke mensen volledig afzeuren. Erg jammer!

Laura

31-03-2019 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Wat was dit slecht. Eigenlijk is het meeste al genoemd. Maar het leek of ze de grappen 5 minuten ervoor had bedacht. Ging lang door over hetzelfde, wat totaal niet grappig was. Wel een liedje schrijven over dat je jezelf moet accepteren hoe je bent, maar tijdens de show dikke mensen afzeiken en alles wat blank is. Echt een domper. We hoopten tijdens de voorstelling dat er verbetering ging komen, maar we hadden beter weg kunnen gaan. Super awkward allemaal!

Anoniem

31-03-2019 in Theater de Lampegiet

Ik hoop dat jullie de recensies ook terugkoppelen aan Nienke zelf? Ik heb mijn reactie al gegeven hieronder dat ik het zeer slecht vond maar ik hoop dat ze zelf ook iets doet met deze feedback. Anders heeft het niet veel zin..

w.v

31-03-2019 in Theater de Lampegiet

5 sterren

slechte voorstelling,zonde van tijd en geld,het was dat ik moeilijk uit mijn rij kon komen anders was ik zeker vertrokken niet mijn genre absurde humor en discriminerend

Mar

31-03-2019 in Theater de Lampegiet

Slechte voorstelling. Wat een onsamenhangend verhaal. Vind zichzelf kennelijk erg grappig maar kan dat absoluut niet overbrengen. Wel jammer dat er geen pauze was want dan was ik weggegaan.

Dieudonnée

30-03-2019 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Wat een domper! Vanaf de eerste minuut werd het al duidelijk dat de show niet zo grappig is als haar Shittt Diary. Grappen over zelfmoord, lelijke blanke baby's, het terugkerende verhaal dat ze geen witte piemels wil, de Zuid-Amerikaanse collega die met een Frans accent praatte. Alles behalve grappig. Niet mijn humor althans.

D&N

30-03-2019 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Hele avond gelachen.. op wat awkward grappen na.

Anoniem

30-03-2019 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Ik vond het vanaf minuut 1 echt vreselijk slecht. Gejaagd, hoge adem, drukke toestand en slechte grappen. Ook grappen die echt niet konden vond ik. Over een kika kind en over een donker jongetje dat doodgeschoten is bijvoorbeeld. Ik ben normaal echt een “nienke fan” maar dit was een lange awkward zit sorry.

Anoniem

30-03-2019 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Viel zwaar tegen. Filmpjes zijn wel leuk, maar een hele show valt echt tegen. Jammer

LD

30-03-2019 in Theater de Lampegiet

5 sterren

LISA

30-03-2019 in Theater de Lampegiet

5 sterren

Cor

03-03-2019 in Schouwburg de Meerse

De try out in het oude Raadhuis op 1 maart bezocht in de hoop nieuw talent te zien. Dat viel zwaar tegen. We vonden het een vreselijke voorstelling.In de zaal zaten voornamelijk jonge vrouwen ( instagram volgers) De cabaretliefhebber heeft niets bij haar te zoeken

bekijk reacties (21)